Alla inlägg den 7 maj 2016

Av Jenny - 7 maj 2016 21:52

- Men kyss dig någonstans. Herrejösses, var kom det ifrån? Var inte ens medveten om att jag uttalat tanken högt förrän kollegan svarade, - om jag vig skulle jag göra det. Tig min mun så får du socker. Det var tidig morgon och jag gräsligt irriterad på denne men man bör väl ändå kunna behärska sig. Eller uppenbarligen inte. Jag får ibland höra att jag är spydig och ironisk men det här är ju något helt annat. Jag får helt enkelt skärpa till mig. Det passar sig helt enkelt inte i min situation. Jenny inför disciplinnämnden nästa.


   

Jag har massor att göra på jobbet, vilket jag trivs med. Men mina nya ansvarområden är fordrande och kräver engagemang. Jag stupar i säng om kvällarna. Eller kväll och kväll. I måndags var jag visst i säng redan 17,20 Fick ett sms vid åttatiden, då sov jag som en stock. I går var jag så trött att maten inte ens var god fast det var en favorit. Men som sagt, det är eget val att jobba som jag gör.


   

Jag har satt upp en budget, en relativt stram sådan och det är faktiskt riktigt roligt. Jag inser plötsligt hur mycket pengar jag lagt ut på strunt. Förra veckan gick jag hela 12 :- plus på veckobudgeten. Men då valde jag att tanka bilen den här veckan istället *hahaa* Den som spar hon har till.....


Rubens köra-bil-bild har blivit "snodd" av en internationell bullterrier sida. Vilket såklart inte gör något, bara kul. Men vad bra det vore om lilla lopphögen kunde dra in lite stålar till hushållet. Hans mat och mediciner är ju inte direkt gratis. Det finns en känd bullefotograf, Rafael Mantesso, som tar roliga bilder på sin bulle. Hittade en där hans bulle satt i en röd bil, copycat!!! Jag tycker då minsann att min är bättre. Partisk?!


   Min bild på bulle i röd bil.



   Rafael Mantessos bild på bulle i röd bil.



Idag har jag varit ledig, ljuvligt skönt efter en ovanligt tuff arbetsperiod. Vaknade vid 2,30-3,00 som vanligt men lyckades somna om. Vid 05,00 var det kört, bara att stiga upp. Tog med bullen på en långpromenad. Myste en stund i solen och grillade korv till lunch (och hamburgare till mddag) Slumrade i solstolen, älskar att sova ute, något jag anammade när jag var i Thailand.


Middag + cider! Fick visa leg på systemet igår!! Hur är det
ens möjligt??
  


   Vi är ju såååååå cooola.



 



   Soldyrkaren.



Gjorde ett ryck och städade huskysarnas koja och passade på i samma veva att bada dem. När jag badade Jamie upptäckte jag att Jamies ben hade massor av kala, runda fläckar. Ringorm var min spontana tanke. Orkar inte, vill inte. Har nog med bullen och hans allergi. Ringorm är oerhört smittsamt och då är det bara en tidsfråga innan både jag och Ruben har det.


   Jinx & Jamie



   Mina prinsessor.


Apropå allergi. Bullen får ju numera vaccin mot sin allergi och det är jag som injicerar det ungefär en gång i veckan. Jag hatar det, varje gång. I en av kökslådorna har jag stort kuvert fyllt av sprutor och kanyler. På köksbänken ligger de förbrukade kanylerna i en påse. Jag vet liksom inte var jag ska göra av dem då man inte får slänga dem i soporna. Kul å komma in på det lokala apoteket med en bunt sprutor och kanyler. Hunden har allergi, jo tjena.....


    


Under eftermiddagen inledde jag operation  fönsterputsning och avrundande med att grilla hamburgare. Så skönt att kunna inta måltiderna utomhus, allt smakar så mycket godare. Dock bara en tidsfråga innan mygghelvetena kommer och förtar möjligheterna att vistas utomhus.

Nu är det nattinatti.


  

   Rätt utrustning är ett måste soliga dagar, det vet bullen.


 

Liten bulle på stor altan



Puss!!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards