Alla inlägg under januari 2009

Av Jenny - 6 januari 2009 09:49

Idag firar jag att DIF under gårdagens hockeymatch krossade Luleå på hemmaplan. YES! Så himla härligt =) Vi må ligga långt ner i tabellen men att vinna över Lulé är nästan likställt med SM-guld.

Tror att jag idag ska ta på mig DIF skorna och mitt nya nyckelband med DIF-loggan för att riktigt gnida in vinsten. Jobbar ju i en spelhörna, där inte många av kunderna håller på annat än Lulé hockey eller möjligtvis Asplöven, så det brukar kunna väcka lite upprörda känslor =)


DIF DIF DIF DIF DIF DIF DIF

Av Jenny - 5 januari 2009 10:04

Äntligen huvudvärksfriiiiiiiiiiiiiiii, 5 dagar satt den i, men nu är den alltså putsväck =) Känner mig som en ny männsika.

Har varit och kört ett pass på Nautilus i morse. Inspirerad av min träningsguru Marita =) kan jag meddela att det var på mycket darriga ben jag tog mig upp för trappen från träningslokalen, UNDERBART =)

Sitter här med en mugg kaffe och samlar kraft inför hundpromenaden, det har varit lite brist på sådana sista dagarna. Så tacksam över att det blivit mildare, just nu står termometern på -9 men i natt var det nära -21 grader, hutter, hutter.

Trettondagsafton är det visst idag, vilken fullkomligt onödig helg. Fast jag jobbar både idag och imorgon och det innebar mer klirr i kassan eftersom det är afton och röd dag, vilket sällan är helt fel.

Nu ska jag ta mina galna terrierrs och gå ut i friska luften.

Av Jenny - 3 januari 2009 20:09

Så inleddes även den fjärde dagen med huvudvärk. Men bet ihop och åkte till Nautilus imorse och ta mej sjutton om det inte känns det betydligt bättre nu.

Funderar lite på året som gått och händelser som satt sina spår. Det är främst fyra händelser som omedelbart gör sig påminda:

1, April. Emil (hund) åt en blomma han inte borde ha ätit. Han spydde som en gris, blev uttorkad och ett djursjukhusbesök blev oundvikligt. Och när min annars så aggressiva hund slutade morra vid veterinärundersökningen förstod jag att det var riktigt illa ställt. Men han är en fighter och överlevde.


2, Maj. Jag börjar träna på gym, en stor sensation i mitt liv. Äntligen har latmasken nummer 1 tagit tag i sitt  liv och börjat bygga lite muskler. Det tog ju bara 34 år och två månader =) Himmel så bra jag mår utav det.


3, Juli. Jag blir under loppet utav några få minuter, av med körkortet, får tillbaka det, bestraffad med rysliga böter. Jisses, vilket trauma och resultatet av alltför tung högerfot. Har jag lärt mig något då? Njaaaa...


4, November. Jag lägger hästeriet på hyllan. Den biten känns fortfarande lite overklig.


God fortsättning......

Av Jenny - 2 januari 2009 09:36

Nu börjar det bli riktigt tungt, det är tredje dagen med huvudvärk. Mitt nyårfirande blev obefintligt. Var bjuden på middag och jag måste ha varit århundradets mest tråkiga och otrevliga gäst *skäms* =(  Fick i mig lite mat sedan var det bara att åka hem och hoppa i säng. Nyårsdagen var lite bättre men nu är det stormstyrka i skallen igen. BLÄ.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards