Direktlänk till inlägg 19 september 2015

Förstörd köksstol och övervakningskamera

Av Jenny - 19 september 2015 20:45

Rövhål! Förlåt men jag har för dåligt ordförråd för att kunna ge er en fin målande beskrivning på HUR ont i ryggen jag faktiskt haft och delvis fortfarande har. Med akupunktur, kotknäckare och tabletter är det betydligt bättre idag än vad det var i söndags.
Men det absolut värsta. Jag är sjukskriven! Gapskrattade när läkaren meddelade att han tänkte sjukskriva mig i 2-3 VECKOR!!! - VA?! Nä det går absolut inte, kan du inte bara ge mig en spruta så jag kan gå tillbaka till jobbet imorgon????  


Diskbråck är domen från samtliga instanser. Relativt snällt sådant, än så länge. Men va fan, hur kunde det hända. Har varit hemma sedan i måndags och jag känner hur vett och sans försvinner i rask takt. Jag VILL jobba. Jag behöver jobba.

Kom tillbaka till jobbet efter läkarens dom, rejält nere i skosulorna. Hittade denna påse och blev lite gladare. En helmassa prover från en av mina leverantörer.


   Allt från müsli till knäckebröd.


Nå, dom slipper mig inte helt på Ica, vaktar mitt territorium som en hök och sköter fortfarande brödbeställningarna. Mitt, mitt, mitt!!!! Mår uselt när jag går förbi min avdelning och ser förfallet men på måndag ska jag provjobba igen. *lycka*


Har gjort "egen" gröt av diverse gryner
och prylar. Kanongod och supernyttig!!

 

Drömmer massor just nu, konstiga drömmar. Jamie hoppade ner i ån och försvann. Jag skrek åt mina kollegor. Jag befann mig på toa i ett hus som brunnit ner. Jag behöver definitivt tillbaka till jobbet. Dessutom blir jag exploderar jag upp i vikt. Är kroniskt hungrig när jag är hemma, kan inte motionera och gräver konstant i skåpen efter gotta.



   Jamie och Jinx rasar lös i friheten.


   Jamie på råttjakt


    Fina Jinx



 

Jag har tre hundar med rabies. Jag får gå MEN inte med hundar som drar. Bullen kvalificerar sig någorlunda men det lilla fanskapet har varit på vrången nästan hela veckan och vill inte promenera desto mer.


  

Ingen känner igen mig!!


Ovannämnda Bullen hade roat sig härom dagen och hjälpt matte att uppnå den minimalistiska inredningsstilen.  Var till stan på behandling och var nog borta max 90 minuter. Tillräckligt för att han skulle hinna frisera en av köksstolarna.


  Har man öronen som streck bakåt betyder
det att man är oskyldig!!
   



   Förstår inte alls hur stolen kunnat bli så där..


Jösses, det såg ut som jag haft en flismaskin i köket. Naturligtvis, i vanlig ordning hade han satt i sig en stor del av innehållet från stolen, vilket kom i retur någon timme senare. Resten kom via "nummer 2"


Lustig nog hade jag samma dag varit och hämtat ut övervakningskameran jag nämnde i förra inlägget. Otroligt, vilken grej! Den har till och med mikrofon så jag kan stå på Ica och vråla åt honom om (när)  han gör dumheter.


   Bilder från "övervakningskameran"


   Praktiskt, den funkar även i mörkret.


Minns ni EFIT, Ett Foto I Timmen. Imorgon är det EFITdag och jag tänkte försöka delta igen. Det är länge sedan sist.


Kram

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 26 april 2022 19:40

Bloggen finns kvar och jag kan fortfarande logga in "wow" Det här var min bästa terapi under tunga tider som när jag tänker efter inte alls känns speciellt tunga idag. Vilket lyxliv jag levde. Synd bara att jag inte insåg det då.   Nåväl, kanske ...

Av Jenny - 2 juli 2017 19:00

Shit och helvete, vilken vecka.... Snacka om bottenrekord. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så långt ner på botten som nu. Jag har gråtit tårar nog att fylla ett badhus. Hemma, på jobbet. Jag har brutit ihop så många gånger.  Mat! Jag har inte ku...

Av Jenny - 25 juni 2017 19:45

Det är underbart att vara jag. Underbart 24 timmar om dygnet, VERKLIGEN. Får ofta höra att jag inte har något liv och att allt är sååååå enkelt när man är själv. Jo tjena. Undrar var jag ska börja. Men tro mig, ni hade inte velat gå ett steg i mina s...

Av Jenny - 22 april 2017 19:15

För precis ett år sedan berättade jag på bloggen att jag hade fått ett nytt större ansvarsområde på jobbet. Idag får jag göra exakt samma sak. Jag kan dessutom bjuda er på en titel. Jenny -säljledare kolonial. En "resa" jag påbörjat har i och med det...

Av Jenny - 9 april 2017 20:30

Det var ett tag sedan, minsann. Och gissa vad jag har gjort sedan sist, om nu någon finns kvar          Jag har varit på min tredje "solo"resa, som tog mig tillbaka till Thailand och två för mig helt nya ställen. Första veckan tillbringade j...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards