Alla inlägg under november 2008

Av Jenny - 7 november 2008 09:15

Så var man Jens igen. Det är min sambos benämning på mig när frisyren blir (för) kort. Det blev både kortare och tunnare den här gången. Känns ovant men jag vet ju att det växer snabbt ut igen.

I övrigt lider jag av ett nytt bekymmer. Jag har blivit för frispråkig och ur min trut kan det komma precis vilka grodor som helst. Igår kallade jag en högre banktjänsteman för apa under samtalets gång. Jag kommenterade en keps i onsdags, med ett otäckt AIK emblem. Han som bar den visade sig vara polis. Och till kunden som klagade på att vi inte hade lika god korv som IKEA sa jag - Men den verkar slinka ner i allafall.

Tig min mun så får du socker =)

Av Jenny - 6 november 2008 08:55

Tänkte definitivt backa ur gymbesöket när klockan ringde 5,15. Men eftersom jag gjort upp med Maria om att träffas där klockan 6 fanns det ingen återvändo, vilken tur =) Blev ett grisjobbigt pass och var så gräsligt yr i huvudet när jag gjorde mina 30 min (uppvärming) på cross trainern. Nu försöker jag ladda energi till hundpromenaden. Det är drygt 9 minusgrader men soligt och fint, så det blir nog bara skönt att komma ut.

I övrigt känns det som att det är dags för några personliga förändringar igen. Håret skulle bli kortare, men där fick jag lite kalla fötter. Nya glasögon är ju en stor förändring. Men något jag drar mig för eftersom det är så svårt att välja. Äsch, får väl måla om nån vägg och möblera om ett rum eller två i stället. Det brukar hjälpa för stunden, när det största förändringssuget sätter in =)

Av Jenny - 5 november 2008 09:58

Det är onsdag men känns som måndag, vilket är praktiskt eftersom det blir snabbare helg =) Jobbar visserligen på lördag, men den dagen brukar gå fort eftersom det är full rulle hela tiden.

Nu väntar arbetet. Ha en bra dag och passa på och njut av solen om ni har möjlighet. Det gjorde jag och Emil imorse när vi var och gick i Nikkala, underbart och hela dagen blir så mycket bättre =)


/Jenny

Av Jenny - 3 november 2008 11:07

I dag borde jag:

 

Baka matbröd och bullar

Städa pannrummet

Ringa till vägverket

Titta ut nya glasögon

Handla

 

I dag borde jag INTE:

 

Sitta framför datorn en enda sekund

  

Men har ändå någon slags befogenhet att ta det lugnt eftersom jag inte alls mått bra på hela dagen igår och låg mest hela tiden. Mådde illa och var snurrig i huvudet. Jag hatar sådana dagar. Inflammation i axelns muskelfäste har jag också fått tillbaka och det är inte kul.

Eländet förvärrades i dag på morgonpromenaden i Nikkala då jag lyckades dra en praktvurpa och låg som en 12 tons flodhäst på marken och sprattlade. Jättekul tyckte hundarna som genast kom skuttandes. Mindre roligt för mig som tog i mot med höger arm (den onda så klart) och slog knäet så hårt att det nästan blixtrade. Hala, jä---la, små barkbitar, ett under att jag inte bröt både armar och ben.

Visste ni föresten att 7 av tio svenskar vill ha Barack Obama som ny president i USA. Hur sjutton kan dom veta att dom vill det? Jag är så grymt imponerad av alla människor som orkar och framför allt är intresserade av att sätta sig in i sådana saker. För min egen del sträcker sig intresset till olika hundtränare och deras metoder. Nu väntar jag spänt på kvällens nya svenska hundtränarprogram.

Av Jenny - 2 november 2008 15:03

Lyckades klämma in en ny maträtt den här veckan också. Det blev Västerbottensostgratäng med viltskav och kantareller. Låter gott va?  Den rekommenderades i mattidningen av en professor i gastronomi. ”Alla älskar den! Lovar Gert” som dessutom var årets kock för 12 år sedan. Jo, tjena och hela maträtten blev naturligtvis ett enda stort Jasså!  Den var intet sägande och definitivt inget jag längtar efter att kalasa på till lunch i morgon. Dessutom blev det mycket disk.

 

Så här ser receptet ut:

 4 portioner pasta

1 gul lök

5 dl rensade kantareller

2 paket viltskav

3 msk hackad persilja

salt, peppar

3 dl riven Västerbottensost

2 ägg

3 dl grädde

 

Gratängen har på något underligt sätt antagit en grönaktig nyans på fotot, måste ha med ljuset att göra och gör ju inte att det ser aptitligare ut, blääk.

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards