Alla inlägg den 20 juni 2015

Av Jenny - 20 juni 2015 22:00

Har det varit midsommar? Jaha! Eller är, kanske man ska säga.


   Årets midsommarbild blev lite, gles....
Får försvara mig med att den är fotad
04.30 på midsommaraftonens morgonen.



Rätt lustigt, eller nä faktiskt lite otäckt egentligen. Klämde in ett frissabesök i torsdags 16.30 och åkte tillbaka och jobbade ett par timmar till direkt efter det. Vet att jag sa till frissan att jag inte ville bli korthårig, bara klippa igenom och tunna ut. Hon var lite ur fas eftersom kunden innan var påtagligt berusad och medan hon klippte mig kom en annan kund in och fick frissans handlingslista till systemet. Hur som helst. Drog en keps på skallen och åkte och jobbade. Frissor kan sällan fixa håret normalt, därav kepsen.
Tvättade håret på fredag morgon och reflekterade inte speciellt över håret. Var ju förstås extremt trött, stressad och fokuserad på dagen framför mig.
Insåg idag, efter morgonduschen att jag är korthårig!!! Så var det med det. Inte lönt att gå tillbaka att klaga. Går ju liksom inte att göra så mycket.
Kort funkar men inte vad jag ville ha. Det mest skrämmande är dock att jag inte märkte det förrän idag. Snacka om att midsommarpressen tagit sitt.


Har inte koll på hur mycket jag jobbat den här veckan men vet att jag en dag stämplade in 04.45 och stämplade ut vid 18.30 Varit hem till hundarna NATURLIGTVIS.


   Jobbade bara till 13.30 på midsommarafton och tog med hundarna
till skogen. Välbehövligt efter flera dagars vila. Helt underbart var
det. Ända tills alla mygg och knott hittade oss.





      Förklara gärna hur hon får fyra strålar med vatten ur munnen.



Veckan tog ut sin rätt och imorse klev jag ur sängen vid 9 tiden. Vet inte när jag senast sovit så länge. Axeln är också rejält paj. Blir till att försöka boka in lite massage under veckan och ta det lilla lugna. Skulle behöva klippa gräset imorgon. Få se om det går.


Idag har förövrigt varit den bästa lediga dagen på väldigt länge. Jag har varit i farten hela dagen men bara med roliga saker, nästan. Städningen, eller kvalstersaneringen som jag kallar den är ju mindre kul men ack så nödvändig.



   Hade Ruben ensam ute på bron en stund under
förmiddagen. Han gillar det verkligen.



Packade in alla tre hundarna i bilen. PM till mig själv. Köp en bur till Ruben! Tygväskan/buren funkar inte. Vips sa det så låg buren på golvet i framsätet.
När alla var någorlunda inkvarterade åkte vi och badade. Eller rättare sagt, tre fjärde delar av flocken badade. Jag, Jinx och Ruben plaskade medan Jamie höll sig på bryggan.
Jag simmade faktiskt och det var inte kallt. Hur nu det ens är möjligt. För idag är första varma dagen på hela sommaren hittills.




 


   Den tredje häckar uppe på bryggan.



Efter det blev det långpromenad med Jinx och Jamie. Det var då jag såg DEN! Äckelpäckel ormen. Hatar ormar, hatar ormar *ryser av obehag* Det  här var den absolut minsta ormen jag någonsin sett. Men orm som orm. Då var orm-spanar-manin igång för i år då *suck*


 


Nu är det snart dags att göra som Ruben gjort en morgon här i veckan. Alltså, dra täcket eller i hans fall, dra påslakanet över huvudet. Längst in i påslakanet hittade jag honom, lilla puckot. Tittar man noga ser man det rosa på nosen lysa igenom tyget.




Trevlig midsommar och Go natt!!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards