Alla inlägg den 10 mars 2009

Av Jenny - 10 mars 2009 18:57

Det är jobbigt att vara valpmorska och jag är gräsligt trött just nu. Igår kväll somnade jag framför tvn strax efter 20,30. En timme senare insåg jag att det var lika bra att avsluta måndagen och gick och la mig. Idag efter lunchen somnade jag vid köksbordet, sittandes i en konstig ställning. Kan väl aldrig ha med åldern att göra? Näää, det är helt enkelt jobbigt att valpa.

Idag har jag varit och fått ett träningsprogram och maskininstruktioner. Ska nämligen börja på ett nytt gym. Men känner mig lite skeptisk. Där jag går nu är det ett helt annat koncept, ta i lite mer och färre repetitioner. På nya stället är det i regel 3*15 repetitioner. Det tar längre tid och den stora frågan är vilken metod som är vettigare. Ett stort minus är att de saknar mitt hatkärleksobjekt; roddmaskinen. Tillsvidare kommer jag att ha dubbla kort så jag kör lite turvist.

Gjorde även idag en så kallad BIA-mätning. En mätning som visar hur stor del i kroppen som är vätska, FETT och muskelmassa (här går det att läsa mer) Mycket, mycket  intressant. En mätning kostar 350 kr men jag hade turen att få den för halva priset. Hur som helst var det väl värt varenda krona och rekomenderas varmt till alla (tjocka som smala). Men kanske speciellt till alla de som har lite skev kroppsuppfattning.

Valpsen mår bra och Alba är en duktig mamma. Hon är väldigt mån om de fyra valparna hon har kvar.

Lägger in en bild på Fanny från dagens promenad. Hon var lös i skogen och hade rackarns kul med att jaga fåglar som flög upp ur gropar i snön. Mina fågelkunskaper är usla. Är sambo med en älgjägare så mina kunskaper på alces alces området är betydligt större. Man kan ju inte kunna allt. Dessa flygande fän var väl orrar, ripor eller tjädrar, välj själva för mig kvittar det =)


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards