Alla inlägg den 1 april 2013

Av Jenny - 1 april 2013 19:00

Det har varit soligt och fint väder hela påsken, fast väldigt blåsigt. Många, många pluspoäng till min specialdesignade snögrop med inbyggd soffa som skyddar bra från den bitande vinden.


 

Idag hade dock vinden gett med sig och ahhhrgh, vad det bränner i mitt ansikte. Min nuna lyser likt ett gigantiskt stoppljus och man kan säkert steka ägg på mina kinder.
Efter min skidtur i förmiddags satt jag och Affe i solen och gottade oss och det var verkligen varmt, för att inte säga hett. Halsduken och vantarna åkte av, dragkedja i jackan åkte ner och jag tog bort Affens täcke. Nu skulle jag helst vilja lägga mig i snön med ansiktet neråt.


   Igår grillade vi korv.


   Kallt och klart på morgonen.



   Vad döljer sig i formen?


   Världens bästa muffinsfyllning.


   En megatrött terrier.


Har gjort en fin liten nedräkningskalender där jag räknar ner tills sambo återvänder hem igen. Jag vill inte, VILL INTE vara ensam med de blodtörstiga krypen som visst går under namnet hundvalpar.


 
Detta är kull 5-6 och jag har aldrig tidigare varit med om vildare, mer energiska, illalåtande(tuffa, orädda, självsäkra och egoistiska) valpar än dessa. Törs inte säga mer, vill ju inte riskera att skrämma iväg någon valpköpare *hahaa*


Skämt åsido men de är verkligen en handfull, att sköta på egenhand, så att säga. När man öppnar grinden till valphagen väller de ut och sprider sig likt vissna löv i vinden, bakom soffan, under sängen, överallt där de inte ska vara. Man skulle behöva minst två uppsättningar till med armar och händer för att hinna med.


 

Får se hur det blir med "uppisar" på valparna denna vecka. Hoppas inte för mycket bara. Jag jobbar hela veckan, min tunga vecka dessutom och det är massor som ska hinnas med.


Här kommer åtminstone de utlovade sidobilderna. Varierande kvalitet beroende på mitt bristande tålamod. Men bättre än inget, eller hur.....


   Kikkas kull. Tiken längst ner.


Här kommer bilder på Lottas kull.


   Tik.


 
Tik.


 
Tik.


 
Hane.


 
Hane.


 
Hane.


 

Over and out!

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards