Alla inlägg den 2 maj 2013

Av Jenny - 2 maj 2013 15:45

Urk! Dag två med huvudvärk och idag betydligt värre än i går.


En bauta kycklingsallad, en MASSA onyttiga nötter, migränmedicin, två baljor starkt kaffe och fortfarande värker vänster hjärnhalva så jag tror huden ska spricka. Jätte najs. Och fatta hur min stackars mage mår efter ovanstående konsumtion. Ännu mera urk.


Uppstigning har idag skett kl 04.10 Jag är ju i vanliga fall pigg som en (ett) spigg på morgonen. Men måste erkänna att även jag tillhörde de dödas skara tillföljd av den arla uppstigningen. Tänk vad en timme kan göra stor skillnad. Nu gjorde jag ju inte detta för skojs skull (dvs. åkte till gymmet å tränade) utan för att vi hade inventering på jobbet. Tråkigt men betalt.good morning


På det stora hela har inget riktigt gått min väg idag. Skulle efter jobbet hämta ut Affes nya medicin, som naturligtvis inte fanns hemma. Den andra medicinen han skulle ha, hade veterinären skrivit fel förpackningsstorlek på. Och nyss ringde de från apoteket och undrade om Affes vikt. Veterinären hade, på medicinen som inte fanns hemma, doserat för en 12 kg hund, Affe väger 8 kg. I sådana här fall är man ju verkligen glad över att någon, apotekspersonalen , tar sitt jobb på allvar. Hon på apoteket skulle ringa och prata med veterinären, tack.  Och mina egna mediciner hade inga fler uttag. Suck och åter suck.


Hemma fortsätter det. Slår igång datorn och ska kolla mailen. Satans jävla skype! Försöker hitta tillbaka till hotmailen bara för att upptäcka att alla sparade lösenord försvunnit. *yey*  Positiva-Jenny!!


   Affe får agera fotomodell



   Nog är han fin, min lilla Affe-fis.



   Eller... Knasboll.


Fast man mår som en kratta måste man ju försöka finna något positivt, så det får bli mina Reebok Easytones som jag invigde idag.  Alla på jobbet la märke till mina nya skor. Kan ju ha med den illrosa färgen att göra. Begynnande 40 års kris har jag kallat dem *hehe*  


 


Kris eller ej, man blir faktiskt nästan lite glad när man tittar på dem och dessutom var de ruskigt sköna att gå i. Efter nästan 7 timmar på stående fot känner jag inte av tillstymmelse till skavsår eller blåsor och det är pluspoäng det.


 


Ha det gott!

laughing

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards