Alla inlägg den 16 maj 2013

Av Jenny - 16 maj 2013 09:30

Idag ska jag köpa mig en trisslott när jag kommer till jobbet. Det verkar nästan som att jag drabbats av osannolik tur. På väg till gymmet imorse, gick det fort, hastighetsmässigt då, vääääldigt fort. Plötsligt stod de där, på P-platsen, poliserna. Vad gör Jenny? Står på bromsen naturligtvis och likt en skamsen hund rullar jag sakta in på p-platsen.
Tack, tack, tack, tack för att det bara var blåskontroll, tack, tack, tack. Var tvungen att fundera vilken dag det var, torsdag. Den torsdagen jag har promille i min kropp, är det illa, riktigt illa. Tänkte föreslå att de skulle köra blåstesten  imorgon i stället, för att få lite mera "utdelning" Jag antar att det lär vara  många som vill dränka sina sorger efter  kvällens hockeymatch. När jag körde därifrån skakade benen och jag trodde nästan att jag skulle kräkas. Nu blir det lite lugnare framfart, ett tag *hehe*


 

Igår när jag kom hem från jobbet lyste solen äntligen och jag tog med mig Affe på en promenad i skogen. Även om man är dödstrött och sliten, som jag var igår, är det ändå alltid lika underbart att komma ut i friska luften med bästa vännen, finns nog inget som slår det. Affe hade massor av spring i benen och på ängen fick han vara lös och rasa av sig lite.


   Trodde först det var gula tennisbollar på ängen.
När jag kom närmare visade det sig
vara fåglar, hehe


 



Ikväll är det hockey och Affe är naturligtvis iklädd passande mundering.



   Lilla tuffingen.


     


   Med kepan käckt på sneee.


   Går det som vi misstänker ikväll kan man ju
alltid dra ner kepan så slipper man se
eländet.


  Ha det bäst  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards