Alla inlägg den 25 augusti 2013

Av Jenny - 25 augusti 2013 18:30

Jag har haft (objudet)  besök sedan i onsdags av MR Migrän. Nu, idag överväger han äntligen att lämna mig och släppa fram Herr Huvudvärk istället. För oinvigda i hjärnvärkens värld så är det separata saker det där med migrän och huvudvärk. 
Som kronan på verket bestämde sig axeln att totalhaverera i samma veva. Jag har legat med is på pannan, is i nacken och is på axeln. Funderade ett tag på om det inte var lika bra att hela jag hoppade in i frysboxen.
Värktabletter och salvor i mängder, inget har funkat. Man blir nästan desperat till slut.


 Sedvanlig sovställning 


På fredag skulle jag äntligen få jobba. Missförstå mig inte, det är underbart att vara "matteledig" Men 24 timmar om dygnet med lilla bullterriern Ruben kan bli lite väl intensivt. Så med sambo på hemmaplan hade jag lovat att jobba det lilla korta passet 10,45-21,15
Jag mådde SÅ ruttet när jag åkte dit. Efter 1 timme var jag knappt upprättgående och blev hemskickad. Det var så pinsamt och jag skämdes som en hund. Igår, lördag lyckades jag åtminstone genomföra mitt arbetspass även om kvaliteten kanske inte var den bästa, men jag gjorde det. 


 Ruben och världens snällaste Affe. 


Just nu önskar jag att Ruben töjer ut sin pinkblåsa en aning. Två timmar är ungefär max gränsen sedan är det ut på gräset som gäller eller på golvet om matte inte är nog snabb. Ni förstår ju hur det är med nattsömnen just nu.


   Gossen i det gröna.


Frysboxen är full till bristningsgränsen,  45 matlådor ligger där och väntar på att fylla sambons (lilla?) mage. Nu kan jag inte laga mer mat eftersom jag inte har fler tomma lådor eller tomma frysar. Vad ska jag då göra.....


   Jag och Affen fick lite "egentid" nu på kvällen och vi tillbringade
stunden på bron, där vi njöt av solens sista strålar för dagen.


        


Kram på er..


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards