Alla inlägg den 11 januari 2014

Av Jenny - 11 januari 2014 09:00

Det är - 18,5 grader och blåser. Fatta hur kallt det är, när man är van vid nollgradigt som vi haft i säkert en månads tid nu.


 
Affe är helskum och jag oroar mig naturligtvis. Han vill inte gå över tröskeln ut på bron. När han kommer ut på bron står han där och stirrar. Igår ville han inte ens gå på promenad. Inte för att jag heller var speciellt sugen eftersom det blåste småjävlar och snöade. Men han brukar aldrig banga, någonsin. Dessutom tror jag analsäckarna spökar. Stackars fisen.
Jag är dessutom rädd för att det hänt något i Rubens tass, på riktigt. Jag vill ha en egen röntgenmaskin för att kunna kolla tassen efter varje dumhet han gjort. Födelsedagspresent!!!!!
Gaaaaaaaaah, varför håller jag på med hundar.... Kanske skulle börja med fiskar. Men just det, det har jag ju redan gjort och vad hände med dem?? Dom dog, de flesta naturligt (dock i förtid) och dom andra, den stora frysdöden.


 


Jag jobbar kväll idag, uääääääääck. Jag är synnerligen bortklemad med att INTE göra det. Visst, lite skönt med sovmorgon imorse, ända tills man vaknade av de bortdomnade fingrarna strax efter 5. Men att sedan vara på jobbet till 21,15 en lördagskväll suger.
Drömde förresten att jag blev fast på en barntoalett. Det var jättetrångt och jag kunde knappt röra mig. När jag dragit igen dörren lossnade det ynkliga lilla handtaget och jag kände hur paniken kom krypande och jag fick anstränga mig för att inte bli hysterisk. Trevliga drömmar...


 

Hade planerat in en lång, mysig promenad i dagsljuset med vovvarna idag. Få se hur många som är beredda att hänga på i den här kylan. Blir väl jag och två tomma koppel.......typ.


 

Ha en trevlig helg.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards