Alla inlägg den 14 januari 2014

Av Jenny - 14 januari 2014 17:45

Det är lite tungt och trögt just nu. Eller egentligen så är det bara hundkrånglet som gör mig låg.
Affe mår inte bra, det är "något" men jag kan inte sätta fingret på vad. Utöver detta "något " har han kräkts upp sin mat två dagar i följd, dock inte alla måltiderna.  
Sedan är det lite andra problem som jag inte ens vill tänka på just nu. Så på med skygglapparna, bara ett litet tag till. Det som inte syns, det finns inte...... Fast klumpen i magen finns där i alla fall och vill inte alls försvinna.


Mitt nya jag är konstat trött. Igår somnade jag med huvudet lutat mot köksbordet strax efter 17 och 20,30 var jag i säng. Som belöning vakande jag 02,30 och tyckte det var dags att stiga upp, pensionärs-Jenny.
 
Blir dåligt med hundpromenader nu när kylan slagit till. - 23,6 är det i skrivande stund.
Ruben får ont i sina tassar och har ingen lust alls att gå och helt ärligt så är jag inte svårövertalad jag heller, speciellt inte i den arla morgontimmen. Fast jag saknar den uppiggande effekten som promenixerna har. Utan promenaderna får jag i stället dunka i mig Berocca boost och kaffe, inte för att det hjälper speciellt.

Jag har 11 betalda semesterdagar (egentligen 16, fast 5 dagar får man spara) att ta ut innan månadsskiftet mars/april. Efter det faller dagarna ut i pengar, vilket jag inte alls tycker om, då jag värderar lediga dagar mer än pengar. Problemet är bara att jag inte riktigt känner för att vara ledig i någon större utsträckning och faktiskt är det även ett synnerligen illa valt tillfälle att vara borta från jobbet just nu.


Hade man levt ett enkelt hundfritt liv hade man ju kanske kunnat tänka sig klämma iväg två veckor i Thailand, typ. Då hade jag minsann kunnat tänka mig att vara ledig.
*Suck* det börjar dessutom suga rejält i Thailandstarmen. Det är länge sedan vi var där sist, alltför länge sedan. Mmmmm, apropå Thailand, vad sugen jag blev på jackfruit. Jag kan leva på det när vi är i Thailand, tillsammans med bananpannkakor(to die for) saftig melon och söt ananas, slurp. Jag är konstant sprängmätt på våra resor där eftersom det finns så mycket himmelskt att äta och tiden är alltid så knapp.


   Jackfruit.


Ha det bäst.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards