Alla inlägg den 30 september 2010

Av Jenny - 30 september 2010 12:11

Blir inte alls klok på det där med virus i datorn. Igår kväll surfade jag runt och letade info om grönläppad mussla, klickade på en länk och vips kom det fram en otäck ruta där det stod att jag borde kolla datorn för virus och klicka OK för att fortsätta. Men allt på nätet där man ska trycka OK på är lite oroväckande så jag valde krysset istället. Kanske ska tillägga att varningen kom inte från virusprogrammet. Nu poppade diverse rutor upp, din dator är infekterad, säkerhetsrisk, snabbt som ögat kopplade jag ifrån datorn från nätet och körde en fullständig viruskontroll, som visade noll, skrämsel taktik?


Grönläppad mussla ger man förövrigt till hundar som är stela och ömma i lederna, om ni inte redan visste det   


Ikväll är det vånda, mitt älskade Djurgården  möter Luleå och säsongen har inte direkt börjat lysande. Alla matcher är så klart trevliga att vinna men att slå Luleå, MODO och AIK känns alltid extra bra   


Affens hundtäcke är klart (nästan) och nu vet jag varför det inte finns något sådant på marknaden. Det skulle nämligen bli alldeles för dyrt. Vet inte hur många timmar jag suttit och knåpat men det bra många och faktiskt blev det ganska bra. Det som ännu saknas är bensnören som gör att det inte blir fladdrigt och “står upp” baktill.


Han (Affen alltså) höll på att fånga något i går kväll på gräsmattan, tror till och med han hade det i munnen  men tappade det. Usch, ryser bara jag tänker på det, har dock ingen aning om vad. Första tanken var ju så klart ORM men sambo menade att de säkert gått i ide vid det är laget. En annan tänkbar kandidat är väl mus eller groda. Fast mössen brukar pipa hysteriskt och grodan borde jag ha sett eftersom jag var utrustad med ficklampa och den är inte så snabb på att försvinna. Tror alltså fortfarande på orm, kanske bäst att inte veta.


Fannys öga verkar inte ha tagit någon skada så numera är hon trattlös. Istället har hon börjat kräkas nattetid. I natt var gång nummer två som jag vaknar av hon spyr och det är ren galla som kommer. Snart lägger jag det här med hund på hyllan, verkar ju vara värre än sjuka barn   


Bildbevis på jackan.

  

 


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards