Alla inlägg den 10 september 2010

Av Jenny - 10 september 2010 09:33

Besök på Strömsholms rehabavdelning igår, oj vilken proffsig och supertrevlig personal vi träffade.


Vi fick genomgång hur vi ska massera och stretcha. Fick beröm    för mitt tidigare stretcharbete med Piraffens ben. Hon sa att det märktes att jag jobbat ordenligt med benet för rörligheten var mycket god.


Vi fick vibba lite, dvs sitta på en vibrationsplatta som ger ifrån sig ett visst antal svängningar per sekund. Finns lite mer info HÄR om du är intresserad.


Fick råd om allt från värmedynor till täcken eftersom kylan snart kommer. Har beställt ett BoT täcke (Back on track) få se om det är så bra som det sägs.


Han fick inte simma   det var lite för tidigt det. Hon misstänkte, liksom jag, att Affen kommer att vara som en elvisp i vattnet.


Ska börja lägga in korta 5 minuters promenader, flera per dag och massage, två gånger per dag samt stretch efter det så klart.


Vi har haft två missöden och jag hoppas så innerligt att de inte ökat på skadan ytterligare (tyckte tyvärr att han börjat halta lite mer igen) Igår hoppade och studsade han i sin hage (glädjefnatt när pappa kom hem) med påföljd att han föll baklänges och slog i den skadade sidan och imorse smet han ur hagen och körde ett race innan jag fick fast honom i svansen. Låter kanske lustigt men tro mig det är det inte när man har en hund som är beordrad total stillhet. Ber en bön och håller tummarna att inget förvärrats.


Han (Affen) är så enormt glad åt andra hundar och människor. Tänk er vilken kontrast det är för mig när man jämför med Emil (munkorg på, bara vi närmade oss djursjukhuset) Det här lilla yrvädret (rehabpersonalens benämning på honom) viftar nästan svansen av sig varje gång det kommer in en ny hund i väntrummet eller när någon människa närmar sig. Folk ler roat och igår hörde jag en kommentera -Hihi titta på svansen. Personen ifråga hade en cocker spaniel som Affen siktade in sig på lite extra, vift, vift, vift.


Bara för att bevisa att det finns annat i mitt liv förutom hundar så slänger jag in några nytagna grönskafoton.


  


 


   


    


Ha det bäst.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards