Direktlänk till inlägg 10 september 2010

Strömsholm, gång nummer 4!

Av Jenny - 10 september 2010 09:33

Besök på Strömsholms rehabavdelning igår, oj vilken proffsig och supertrevlig personal vi träffade.


Vi fick genomgång hur vi ska massera och stretcha. Fick beröm    för mitt tidigare stretcharbete med Piraffens ben. Hon sa att det märktes att jag jobbat ordenligt med benet för rörligheten var mycket god.


Vi fick vibba lite, dvs sitta på en vibrationsplatta som ger ifrån sig ett visst antal svängningar per sekund. Finns lite mer info HÄR om du är intresserad.


Fick råd om allt från värmedynor till täcken eftersom kylan snart kommer. Har beställt ett BoT täcke (Back on track) få se om det är så bra som det sägs.


Han fick inte simma   det var lite för tidigt det. Hon misstänkte, liksom jag, att Affen kommer att vara som en elvisp i vattnet.


Ska börja lägga in korta 5 minuters promenader, flera per dag och massage, två gånger per dag samt stretch efter det så klart.


Vi har haft två missöden och jag hoppas så innerligt att de inte ökat på skadan ytterligare (tyckte tyvärr att han börjat halta lite mer igen) Igår hoppade och studsade han i sin hage (glädjefnatt när pappa kom hem) med påföljd att han föll baklänges och slog i den skadade sidan och imorse smet han ur hagen och körde ett race innan jag fick fast honom i svansen. Låter kanske lustigt men tro mig det är det inte när man har en hund som är beordrad total stillhet. Ber en bön och håller tummarna att inget förvärrats.


Han (Affen) är så enormt glad åt andra hundar och människor. Tänk er vilken kontrast det är för mig när man jämför med Emil (munkorg på, bara vi närmade oss djursjukhuset) Det här lilla yrvädret (rehabpersonalens benämning på honom) viftar nästan svansen av sig varje gång det kommer in en ny hund i väntrummet eller när någon människa närmar sig. Folk ler roat och igår hörde jag en kommentera -Hihi titta på svansen. Personen ifråga hade en cocker spaniel som Affen siktade in sig på lite extra, vift, vift, vift.


Bara för att bevisa att det finns annat i mitt liv förutom hundar så slänger jag in några nytagna grönskafoton.


  


 


   


    


Ha det bäst.

 
 
Majsan

Majsan

10 september 2010 19:57

Hej, kör försiktigt när ni åker norrut! Nu måste väl piraffen bli frisk. Härliga bilder på växterna, kom att tänka på bilderna vi skulle ta på Lucas, det har varit fullt upp så man har inte ens hunnit tänka på det!
Ha det bra min vän kram M o L

http://lillalucas.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Linda + Schäfrar

11 september 2010 22:22

Stackars lilla Affen, måtte han bli bra snart!! Men han kan iaf vara lycklig över att han har dig som verkligen ser efter honom på bästa sätt!!
Fina bilder... Själv beundrade jag alla härliga höstfärger efter vägen i dag, så mysigt! :)

 
Ingen bild

Jenny

16 september 2010 17:12

Majsan, vi får fotofera ;) när ni kommer hem, blir lite större Lucas bara, men fortfarande lika fin :)
Linda, visst är det fint på hösten. Egentligen borde man konstant bära med sig kameran.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 26 april 2022 19:40

Bloggen finns kvar och jag kan fortfarande logga in "wow" Det här var min bästa terapi under tunga tider som när jag tänker efter inte alls känns speciellt tunga idag. Vilket lyxliv jag levde. Synd bara att jag inte insåg det då.   Nåväl, kanske ...

Av Jenny - 2 juli 2017 19:00

Shit och helvete, vilken vecka.... Snacka om bottenrekord. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så långt ner på botten som nu. Jag har gråtit tårar nog att fylla ett badhus. Hemma, på jobbet. Jag har brutit ihop så många gånger.  Mat! Jag har inte ku...

Av Jenny - 25 juni 2017 19:45

Det är underbart att vara jag. Underbart 24 timmar om dygnet, VERKLIGEN. Får ofta höra att jag inte har något liv och att allt är sååååå enkelt när man är själv. Jo tjena. Undrar var jag ska börja. Men tro mig, ni hade inte velat gå ett steg i mina s...

Av Jenny - 22 april 2017 19:15

För precis ett år sedan berättade jag på bloggen att jag hade fått ett nytt större ansvarsområde på jobbet. Idag får jag göra exakt samma sak. Jag kan dessutom bjuda er på en titel. Jenny -säljledare kolonial. En "resa" jag påbörjat har i och med det...

Av Jenny - 9 april 2017 20:30

Det var ett tag sedan, minsann. Och gissa vad jag har gjort sedan sist, om nu någon finns kvar          Jag har varit på min tredje "solo"resa, som tog mig tillbaka till Thailand och två för mig helt nya ställen. Första veckan tillbringade j...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards