Alla inlägg den 11 april 2016

Av Jenny - 11 april 2016 21:00

Jajamensan I'm back, på alla plan och visst är det måndag. Fick synnerligen dåliga vibbar av den här dagen då jag strax före 05.00 rullade in på Icas parkering och en ny underbar varningslampa började lysa i bilen.


 


Eftersom jag varit rutten på att uppdatera bloggen kan ju inte ni veta att bilen är en envis, otäck, mardröm, som börjat krångla kopiöst.
Dagen innan Thairesa nummer ett, kom jag ut till bilen, efter att ha haft den på tomgång, öppnade dörren och möttes av ett enormt rökmoln INNE I BILEN.. Min fars beteckning på det hela var gaskammare.
Första verkstaden lyckades inte få någon ordning alls och när jag kom tillbaka från Thailand fick jag ha munskydd alternativt andas i en vante eller i jackärmen när jag körde. Jag hade kronisk huvudvärk.

Tillslut fick bärgningsbilen ta hand om eländet. Plättlätt tyckte verkstaden och jag anade nog att den reparationen gick lite för snabbt. Luktade precis lika mycket som innn. Tillbaka till verkstaden i Kalix, nytt försök. Avgassystemet byttes och de överlämnade bilen med orden. - Luktar det fortfarande avgaser i kupén måste vi bygga om hela bilen och det kan vi ju inte göra.  


 

Det blev avsevärt bättre men luktar fortfarande ibland. Orkar inte bry mig. Efter några dagar slutade bakrutetorkaren att fungera, eller den rör sig typ 2 cm innan den inte orkar länge. Och nu var det dags för krockkudden. Någon som är intresserad att köpa?  Det är snygg färg och häftigt regnr.

I alla fall, åter till dagen idag. Parkerade bileländet och påbörjade öppningen av Ica. Yes! Där gick larmet. Fan! Under de år jag öppnat har det aldrig hänt. Ivrig att komma tillbaka och jobba efter ledighet och sjukskrivning???  Skämdes som en hund hela dagen.
Dagen rullade på i ett rasande tempo och 11 timmar efter instämpling blev det utstämpling, oops. Det var underbart att vara tillbaka. Jag träffade äntligen de individerna som alltid får mig att le oavsett hur eländig tillvaron kan tyckas vara. Magiska människor.


Ett möte sent på eftermiddagskvisten kanske kommer att leda till någonting positivt framöver. Om det blir av återstår att se.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards