Alla inlägg under februari 2009

Av Jenny - 6 februari 2009 09:44

Jag är inte jätte förtjust i dessa tusentals kedjebrav som dimper ner i mailboxen. Gör si och så, skicka vidare om du tycker om mig, bla, bla, bla. Jag gör det aldrig (nästan) och detta betyder inte att jag tycker mindre om mina vänner för det (och ni behöver inte sluta skicka dem heller). Men hör och häpna! Jag läser dem alltid, faktiskt och ibland får de mig att skratta och ibland kan man snappa upp någon slags klokskap i dem. Som ett jag läste ett idag, där det var en mening som satte sig i skallen. "Var snällare än nödvändigt, för alla du möter har någon slags strid att vinna" Det var väl, fint, klokt och oegoistiskt. Det ska bli mitt motto, iallafall under den här arbetsdagen =)

I övrigt gillar jag inte vårt nuvarande väder. Det blåser, snöar och är -15 grader.

Nu går vi mot helgen, hurra....

Av Jenny - 2 februari 2009 10:37

jag tror våren är på G.

Igår var jag äntligen ledig efter att ha gjort många, långa arbetspass och vad passar väl bättre än en lång skidtur med vovven i strålande solsken. Det var helt underbart och jag kan riktigt känna hur energin äntligen börjar hitta tillbaka till kropp och själ. Det var nästan så jag fick lite vårkänslor =) Idag har vi samma underbara väder men någon skidtur blir det inte, tyvärr. Har redan besökt gymmet och ska strax till arbetet.

Så en liten förklaring till Hälge goes Asia. Eftersom man nu i dessa GI tider inte bör äta så mycket pasta försöker jag prova lite nya varianter till min köttfärssås. Quinoa ska ju tydligen vara nyttigt och GI vänligt. Så i min matlåda finns nu köttfärssås på älg, quinoa och wokade thaigrönsaker. Mums.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards