Direktlänk till inlägg 24 september 2010

Nu är det jul om tre månader!

Av Jenny - 24 september 2010 18:55

Fredag den 24 september och tre månader kvar till jul    och i år ska minsann mina “nya” smidesljusstakar fram, kul att få göra julfint i nya köket. Jag planerar i god tid som ni märker. Alla julklapparna är dessutom inhandlade och paketerade. Skoja bara, det är de inte, inte ens påbörjade.


Dagen i dag då, nja väldigt lugn. Har beställt en ny dammsugare eftersom den gamla dog av slipdammsförgiftning    Jämförde lite priser mellan lokala butiker och nätet och visst vill man stötta handlarna på orten men när det skiljer över 1000:- mellan deras pris och nätets kan jag tyvärr inte vara lojal.


Har bekymrat mig för Affen´s ben eftersom det inte känts sig likt när jag stretchar det, mycket stelare och svårt att få rakt.

Har ju fått direktiv att massera honom dagligen, vilket inte gått så bra eftersom han är som “ormet kruper” så fort man sätter igång.

Men alldeles nyss lyckades jag få till en helkropps massage på honom och jag är så glad över det    Visserligen innebar det att han låg i sängen och tuggade ben medan jag höll på, inte idealt men ändå bättre än inget, tycker jag.

I alla fall så stretchade jag honom efteråt och nu kändes benet lösare igen. Han har nog inte varit tillräckligt varm i musklerna tidigare (promenaderna är ju korta ca 10 minuter bara)


Har börjat ha med honom till stan och lämna honom i bilen medan jag går in i affären (ca 20 minuter blev det idag) Verkar gå ganska bra. Hittills har han varje gång jag kommit tillbaka, suttit och spejat på folk. Men så är han ju extremt nyfiken av sig (brås på husse)    


Måste påbörja ensamhetsträningen hemma igen men här är han en riktig lipsill och blir jätteupprörd bara jag går ut med soporna, jobbigt.


Irriterande tider i skogarna just nu. Vart och när man än går dyker det parkerade bilar (mitt i ingenstans) som indikerar att det lite längre fram sitter något pucko i ett torn och väntar på den perfekta älgtjuren   och när den sen dyker upp så missar man, skjuter i magen, i hornen osv... Men det är en helt annan historia.


Populär var jag (inte) häromdagen då jag och Fanny råkat träna både sök och inkallning just på det området där sambo med likasinnad planerat att “locka” älg.

Försvarar så klart min medborgerliga rätt att fritt vistas i skogen speciellt under veckorna, då jag faktiskt på helgerna brukar jag vara lite mer tillmötesgående och undvika speciella jaktområden (fast ibland smyger jag där med, det dom inte vet…)   


Nu är det fredagsmys med vovvarna.

 

 



 
 
Ingen bild

melitta

25 september 2010 19:03

HUJAAA!! Jul om tre månader inte roligt alls... O dessa julklappar som ska inhandlas.. URK! Marita är super positiv till julen som du ser;) hihi.. Kram

 
Ingen bild

Jenny

27 september 2010 12:02

Haha, nä det med julklapparna kunde man lägga ner, det blir bara hysteriskt. Det är maten och den höga mysfaktorn jag är ute efter =)
Kram..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 26 april 2022 19:40

Bloggen finns kvar och jag kan fortfarande logga in "wow" Det här var min bästa terapi under tunga tider som när jag tänker efter inte alls känns speciellt tunga idag. Vilket lyxliv jag levde. Synd bara att jag inte insåg det då.   Nåväl, kanske ...

Av Jenny - 2 juli 2017 19:00

Shit och helvete, vilken vecka.... Snacka om bottenrekord. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så långt ner på botten som nu. Jag har gråtit tårar nog att fylla ett badhus. Hemma, på jobbet. Jag har brutit ihop så många gånger.  Mat! Jag har inte ku...

Av Jenny - 25 juni 2017 19:45

Det är underbart att vara jag. Underbart 24 timmar om dygnet, VERKLIGEN. Får ofta höra att jag inte har något liv och att allt är sååååå enkelt när man är själv. Jo tjena. Undrar var jag ska börja. Men tro mig, ni hade inte velat gå ett steg i mina s...

Av Jenny - 22 april 2017 19:15

För precis ett år sedan berättade jag på bloggen att jag hade fått ett nytt större ansvarsområde på jobbet. Idag får jag göra exakt samma sak. Jag kan dessutom bjuda er på en titel. Jenny -säljledare kolonial. En "resa" jag påbörjat har i och med det...

Av Jenny - 9 april 2017 20:30

Det var ett tag sedan, minsann. Och gissa vad jag har gjort sedan sist, om nu någon finns kvar          Jag har varit på min tredje "solo"resa, som tog mig tillbaka till Thailand och två för mig helt nya ställen. Första veckan tillbringade j...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards