Alla inlägg den 7 mars 2012

Av Jenny - 7 mars 2012 19:15

Mitt i mellan tv-program och inget att göra (FEL! Finns att göra men jag orkar inte) så då kan jag ju skämma bort er med ett fullkomligt nonsens inlägg så här på kvällskvisten.


Framför mig på köksbordet har jag en underbart vacker orkidé i en djup cerise nyans som jag inhandlade för en billig peng, för någon dag sedan, på IKEA. Jag har aldrig ägt en orkidé tidigare och jag ska erkänna att jag är rätt bra på att ta livet av växter. Jag brukar ge dem en så kallad indiandöd vilket innebär att när de börjar se lagom ledsna ut, ställer jag ut dem på bron och låter dem dö i det fria.

Hur som helst bestämde jag mig för att köpa en orkidé eftersom de så starkt påminner mig Thailand och våra resor dit. Den krassa verkligheten innebär att krukväxten just nu är det närmaste Thailand jag kan komma, suck.


Sambo gav mig och Affe promenadförbud efter jobbet idag. -Låt nu hunden vila! Var hans ordagranna förmaning. -Ta med dig en jämthund istället eller GÅ SJÄLV! Gå själv, muttrar jag. Det är ju värdelöst, som att rida utan  häst, köra bil utan bil, flyga utan flygplan, handla utan pengar. Ja, ni förstår vad jag menar...

Sanningen är den att lill-Affe faktiskt är sliten efter måndagens skidtur och i morse på promenaden/sparkturen var han inte alls så alert som han brukar. Jag vill ju absolut inte att hans inflammationer i lederna blossar upp på nytt igen. Nu blir det några dagars vila för honom och förhoppningsvis kan vi ta en ny skidtur på söndag om det är väder.

Måste verkligen försöka ta mig tillbaka till gymmet så hunden får lite lugn och ro, haha.



Inget nytt om Fannys provsvar så det är bara att vänta vidare.


Over and out

 



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards