Alla inlägg den 14 mars 2012

Av Jenny - 14 mars 2012 20:00

För idag är det Affen-Piraffens födelsedag. Två år (på pappret) blir vår lilla Affe idag.


          

HIPP HIPP HURRA

  

Hipp hipp hurra för Affe.

  En 9 veckor gammal Affe


  Vad sjutton är DETTA? Fannys inledande möte med nya terriristen.


Vem är du?  


Har upptäckt att verkligt hemska händelser har en märklig (och kanske bra) förmåga att få en att omvärdera saker och ting. Jag kan ju förstås bara tala för mig själv men jag prioriterar och värdesätter på ett helt annat sätt idag jämfört med vad jag gjorde innan branden. Jag sållar hejdlöst i vardagen och väljer bort allt tjafs som inte leder någon vart.

Nyfiken Affe i en strut.  

Att i största möjliga mån få ut det bästa var dag känns istället numera extra viktigt. Du vet aldrig hur livet ändras från en dag till en annan. Söndagen var en sådan dag, alltså en "få ut det bästa av dagen" och med andra ord en riktig toppen dag. Jag tror jag gått och blivit något av en friskluftsjunkie. Ute i friska luften mår jag som bäst.

Inledde dagen med lång hundpromenad före frukost. Båda vovvarna var med och solen strålade. Lite senare fick Affen busa i snön med farbror Storm (en jämthund av snällaste sorten) Jösses vad det härjades. Storm ansåg nog att Affe mest var en irriterande liten pestråtta som största delen av tiden försökte komma åt att slicka honom i munnen, urk. Men roligt hade de.


Så här trött var Affe efter buset med farbror Storm  


Sedan stod det skidtur på schemat (utan hund) Sambo hade under lördagen dragit upp superduper fina skidspår, i värsta Holmenkollen stil. Tog väl en timme att ta sig runt och efteråt var man behagligt trött och definitivt värd grillad korv och varm choklad. Vad vore våren utan choklad och korv? När kvällen sedan kom kunde jag konstatera att om jag nu skulle gå och dö imorgon, då har iallafall idag varit en toppen dag.

 Två deltagare i korvgrillandet

I dag har också varit en bra dag och jag börjar återfå energi och motivation. Så innan dagens arbetspass hann jag med både gym, skidpass och hundpromenad. Yey I´m back.

Imorgon blir det en tuff dag, återkommer med mer info.

Ha det gott.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards