Alla inlägg den 25 mars 2012

Av Jenny - 25 mars 2012 20:30

Jag är verkligen ingen pinn-kastar-människa dvs. en individ som gång på gång slänger iväg en slemmig pinne åt sin hund, som denne sedan kutar som besatt för att hämta. Man har väl läst om så kallade "pinngalna" fyrbenta individer som fullkomligen dyrkar skogen och dess aldrig sinande pinnmaterial. Vem vill ha en sådan jycke? Not me.


Så varför gjorde jag det då imorse, kastade en pinne åt Affe?  F_n vet. Men det kan jag säga att pinnar är heroin och Affe blev omgående fast i beroendet. Två gånger slängde jag den fördömda pinnen och sedan stod han där framför mig som ett fån, alert och redo, - kom igen matte släng den då, men hallåååå, SLÄNG! Jag förbannar min dumhet.


Han fick iallafall var lös idag och det var länge sedan sist. Han har ju under en längre tid haft lingonris i öronen men nu fanns det åter några öppna kanaler i hörselgångarna. Det sprangs kors och tvärs och skaren gjorde att (ut)flyktsmöjligheterna var obegränsade. Hurra tyckte Affe som hann söka av halva skogen.


På eftermiddagen tog jag med mig Affen och åkte till stan. Ett besök på Djurmagazinet stod på agendan. Bra träning för Affe eftersom han är välkommen där. I vanlig anda röjde han järnet inne i affären och hann säkert provsmaka mer än ett ben, precis som vanligt.


Insåg att vi gott och väl kunde passa på att promenera lite utanför IKEA när vi ändå var på plats. Kontakt belönades samt allmänt gott uppförande. Utnyttjade hämningslöst en medmänniska som satt på en bänk utanför en av butikerna. - Hej! Jag kommer att gå förbi dig med min hund, upprepade gånger och han ska inte komma fram till dig. Han är inte elak, bara väldigt, väldigt glad. Varje gång vi passerade kvinnan utlöstes intensiva glädjeristningar i den lilla Affe-kroppen. Hur kan något så enkelt vara så svårt. Tillslut fick vi iallafall till en halvhyfsad passering.


   Matte! Tror jag behöver solbrillor.


Åka skidor har jag hunnit göra två gånger idag, men det var tungt. Dåligt glid på morgonen och nu framåt kvällen var det visserligen bra glid, men även bakåt. Dessutom var det bitvis väldigt mjukt i spåret.

Grillat korv och druckit choklad har vi gjort idag. Det här är livet sa jag till sambo när vi stod och gottade oss i solen och avnjöt vår grillkorv.


  Närgången Affe under dagens utevistelse. 


Måndag imorgon och ny vecka, det måste ju bara bli bra.


Ha det gott.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards