Alla inlägg den 30 mars 2012

Av Jenny - 30 mars 2012 20:15

Det finns säkert någon diagnos med fint namn på min oförmåga att inte kunna hitta ett normalt mellanläge.

Två sista veckorna har jag formligen gått på högvarv. Jag har åkt skidor två pass om dagen, gymmat  samt gått oräkneliga hundpromenader. Allt bara för att jag plötsligt orkar, vill och har motivation. Det handlar väl egentligen om att jag är livrädd att lusten och orken plötsligt ska försvinna igen. Summa summarum är nu att jag såklart är tvärslut i kroppen. Under förmiddagens skidtur hade jag absolut noll energi, lera i armarna, helt slut som artist, finito, you name it. Så det blev bara en skidtur idag och inget gym.


Hade jag bara kunnat ändra mitt födointag skulle jag garanterat bli smal som en sticka på köpet. Olyckligtvis gör alla aktiviteterna mig hungrig som en varg. Så i stället för att minska på kilona, ökar jag på dem. Skitkul, NOT!  Men aktiviteterna i sig  gör ju att jag mår bra så nu struntar jag i om jag är heffa eller ej. Tjock men lycklig *haha* ända tills man ska dra på någon "fin" trasa som hänger längst in i garderoben. Svarta sopsäckar med rep i midjan har väl också sin tjusning.  

   Fanny njuter i solen.

Vi kör vidare på Carpe Diem, fånga dagen och  alltså förgylla tillvaron så gott det går. I dag blev det grillad korv och varm choklad till lunch igen. Finns det något bättre? Fanny och Affe fick så klart vara med och njuta i underbara solen.

                       Affe övervakar elden.

Affe har blivit avhårad igen, tycker inte alls det var länge sedan sist. Men han var en riktigt lurv och det går ju inte för sig. Nu går han omkring moloken och ser ut som en riktig naken-fis, inte alls nöjd med tillvaron. Till och med sambo, som ytterst sällan märker MINA frissabesök såg omgående Affes förvandlig. Prickig, spinkig som en fågelskrämma och dessutom mycket valp look alike i sin nya avhårade look. Jag gillar inte alls själva "ryckandet" men när man väl kommit igång är det svårt att sluta. 

  Jag tänker ligga här och sura tills pälsen växt ut igen

 

 

Vad är det med honom matte?


Påsken närmar sig och jag jobbar så klart. Men klagar jag? Nix! Enbart fredagen i sig innebär över 20 betalda timmar och det mina vänner får i vart fall mig att gladeligen skutta (eller rättare sagt RULLA, min nya tjock-humor) iväg till arbetspasset.  

Min nästa investering måste definitivt bli den nättare modellen av systemkamera. Har sista tiden varit alltför lat och bekväm för att släpa med den "riktiga" kameran och utan kamera, inga bilder. Iphone i all ära men bildkvaliteten lämnar ju en hel del att önska. Det är synd, för fota är ju ett av mina största intressen.

   Två gånger hundnosar :)

Trevlig helg!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards