Alla inlägg den 6 april 2014

Av Jenny - 6 april 2014 09:45

Jag har inte dött eller avlägsnat mig från jordens yta, även om det känns så emellanåt.
Jobb, jobb och åter jobb. Däremellan klämma in  kvalitetstid med hundarna, vilket visserligen är en energibooster i sig men en trött matte är inte en rolig matte alla gånger.


   En kanelBULLE

 
och en bullTERRIER (Tack M.M <3 )


   Så ljuvligt att gå kvällsrundan med 
hundarna i solens sista tappra strålar
för dagen. 

    Affe kräver att få vara med när det
det är korvgrillning på-G


   Affe kan det där med så kallad "selfie"


 


Och det där med datorn. Ibland kan det gå 4-5 dagar innan jag ens orkar slå igång den. Kolla mejlen, vad är det??? Blogguppdatering?  Sällsynt! Mitt i all "trötthet" kraschade min Iphone, min käraste ägodel *materialist-Jenny* Jag fick en sprillans ny lur men hundratals  foton gick därmed förlorade *snyft*


   Ruben har fått ett nytt hus.


Just det, så har jag hunnit "fylliår" oxå. Tack alla ni som på ett eller annat sätt visat er respekt för denna numera väldigt gamla tant. Det värmde ska ni veta.
Födelsedagen firades  förövrigt på brukshundsklubben med Ruben, precis som jag ville ha det. Knäppförklarad? Antagligen.  Att träna hund i stället för att "fira" är inte helt rumsrent. Men det kvittar.  


   På hundträningen har vi börjat "skutta" lite


Ruben vet att matte tycker om att gå på svampjakt i skogen och har därför bestämt sig för att glädja matte med en alldeles  egen  svampodling,  mellan sina tår och i örat. Suck... Jag har försökt förklara för herr Pub (Ruben) att är det inte kantareller eller champinjoner, så är det inte svamp.
Mellan tårna har det blivit obehagliga blåsor som behöver "tvättas bort" med ett specialschampo (läs snordyrt) Tre dagar i sträck har vi nu tvättat och genofört den mödosamma proceduren att låta schampot verka i 10 min *tråkigt*


   Lottas 5 valpar växer och mår gott.


   Affe älskar i vanlig ordning alla sina
jämthundsbarn.


     
     
    

Ruben har även dragits med en envis hudspricka i baktassen som inte velat läka. Nu har den äntligen gått ihop men det har tagit nästan 4 veckor och nu får han fortsätta använda små skor på baktassarna för att skydda lite. Gissa hur söt han ser ut i sina röda mockasiner.

  

 I´ll be back..... 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards