Direktlänk till inlägg 22 april 2016

Nytt ansvarsområde.

Av Jenny - 22 april 2016 21:04

Milda makter vad det händer saker. Det senaste har jag inte riktigt tagit in än. Det är på tok för stort för att lilla, obetydliga jag ska förstå den verkliga omfattningen av det hela. Bit för bit börjar det dock att sjunka in. Hjälp!!
Tig min mun så får du socker, är mitt favorit ordspråk och kanske jag borde ha haft det i åtanke innan jag öppnade truten, som för övrigt ännu värker, och svarade. Herrejösses, vad har jag gett mig in på. Men efter sista Thailandsresan, den på egenhand, är tydligen allt möjligt.  
Ni får veta mer längre fram. Just nu måste jag hålla det för mig själv och försöka absorbera det hela. Risken att jag snart spricker är dock överhängande. Dels har jag dragit på mig en helmassa vikt, fet som en julegris, och sedan alla dessa hemligheter. De är så många. En tung börda att bära.


Mötet på jobbet, i förra veckan, som jag lovade mer info om, resulterade i utökat ansvarsområde för mig. Från att ha varit (är) brödansvarig, är jag nu även ansvarig för kolonial non-food, som det så fint kallas. På ren svenska är det helt enkelt sådant som inte går att äta typ skurmedel, blöjor, toapapper och djurmat, vilket förvisso kanske går att äta *hahaa* Men även det glutenfria sortimentet och barnmaten.
Jag kommer att ta över ansvaret helt, vilket innefattar hela biten med säljare, kampanjer, beställningar och hyllvård. Det är måååånga artiklar att hålla rätt på.
Ansvaret är på prov tillsvidare. Jag har ett enormt arbete framför mig och i slutändan ska jag ju kunna uppvisa ett positivt resultat, rent ekonomiskt för avdelningarna.
Så!  Nu vet ni åtminstone en av mina hemligheter. Men som sagt det finns fler, betydligt fler. Om ni bara visste...


Dagen i dag skulle bli hektiskt, det visste jag. Jag hade ett schema i huvudet som jag försökte beta av. Tillslut höll jag på med 5 olika projekt samtidigt. Ett av projekten påbörjades kl 5,30 och ännu kl 14 var jag inte klar.
Har varken hunnit, eller velat titta på klockan idag. Men vid ett tillfälle var jag tvungen. Trodde nog att klockan kanske kunde vara max si så där 12.10 Den var nästan 14. Mamma mia. Efter 11 timmar, prick, stämplade jag ut. Trött så in i graven.


Ruben har börjat få vaccin mot sina allergier och vi har varit till Öjebyn två gånger under veckan. Men mer om det i nästa inlägg.


Jag är ledig i helg enligt schemat och jag önskar faktiskt att jag förblir ledig. Jag erbjöd mig att hoppa in om det behövdes, men hoppas verkligen på motsatsen. Det har varit en tuff vecka med extremt mycket (tand)värk och mycket jobbtimmar. Jag skulle behöva vila upp mig.

Imorgon tänker jag äta en riktig lyxfrukost i värsta hotellanda. Jag är redan hungrig....



Tjing

 
 
Ingen bild

melitta

23 april 2016 08:25

Hej hopp:) det låter som att du är värd din hotell frukost:) Man e ju så klart lite nyfiken på alla dina hemlisar;) grattis till nya ansvarsområden det är via det nya man utvecklas. Hoppas du njuter utav din lediga helg.. Kram

 
Ingen bild

Jenny

23 april 2016 21:49

Hej:)
Tack <3 Jo, så är det verkligen med nya saker, man utvecklas. Men allt nytt är pirrigt i början fast samtidigt jätteroligt.
Mer om hemlisarna, en av dem kommer nog snart. De andra dröjer :D Kramen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 26 april 2022 19:40

Bloggen finns kvar och jag kan fortfarande logga in "wow" Det här var min bästa terapi under tunga tider som när jag tänker efter inte alls känns speciellt tunga idag. Vilket lyxliv jag levde. Synd bara att jag inte insåg det då.   Nåväl, kanske ...

Av Jenny - 2 juli 2017 19:00

Shit och helvete, vilken vecka.... Snacka om bottenrekord. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så långt ner på botten som nu. Jag har gråtit tårar nog att fylla ett badhus. Hemma, på jobbet. Jag har brutit ihop så många gånger.  Mat! Jag har inte ku...

Av Jenny - 25 juni 2017 19:45

Det är underbart att vara jag. Underbart 24 timmar om dygnet, VERKLIGEN. Får ofta höra att jag inte har något liv och att allt är sååååå enkelt när man är själv. Jo tjena. Undrar var jag ska börja. Men tro mig, ni hade inte velat gå ett steg i mina s...

Av Jenny - 22 april 2017 19:15

För precis ett år sedan berättade jag på bloggen att jag hade fått ett nytt större ansvarsområde på jobbet. Idag får jag göra exakt samma sak. Jag kan dessutom bjuda er på en titel. Jenny -säljledare kolonial. En "resa" jag påbörjat har i och med det...

Av Jenny - 9 april 2017 20:30

Det var ett tag sedan, minsann. Och gissa vad jag har gjort sedan sist, om nu någon finns kvar          Jag har varit på min tredje "solo"resa, som tog mig tillbaka till Thailand och två för mig helt nya ställen. Första veckan tillbringade j...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards