Alla inlägg den 10 augusti 2010

Av Jenny - 10 augusti 2010 20:30

Jag gillar att sambo äntligen har skiftat lite i sina arbetstider och inte längre jobbar 6-15 varje dag.

Detta innebär för mig att jag åter fått lite fritid, det vill säga lite tid utan Affe. Låter säkert förskräckligt i era öron. Men att vara med valp 24 timmar om dygnet blir väldigt begränsade (även om jag avgudar honom)

Det är ljuvligt att åter kunna ta långa promenader i skogen med Fanny, låta henne söka lite och även hon få egen tid.


Idag var hon och jag i blåbärsskogen. Vi var nog ute i nästan två timmar och kom hem med enbart 330 gram bär. Men det kvittar för det var nästan magiskt att få vara i skogen, alla lukter, träd, mossa och frisk luft. Fanny var lös och skuttade omkring för glatta livet. Det är flera år sedan hon sist var med och plockade bär, hade för mig att hon inte gillade det. Så fel man kan ha. Nu ligger hon och sussar sött.

  


Ny tid inbokad på Strömsholm den 2/9 för Piraffen. Jag hoppas verkligen att de ska finna bot denna gång.


Affe har en annan åkomma som faktiskt gjorde att vi fick stänga in honom idag när vi fick besök. Aggressiv, precis som Emil, tänker ni kanske. Men nej, det är nästan motsatsen.

Har ni hört talas om fotfetischm? (fick googla stavningen) Det verkar vara speciellt mansfötter, vilka kanske är mera stinkfötter   (min egen teori) som fascinerar honom.

Hur som helst kunde han bara inte låta denna persons barfotafötter vara i fred. Svansen viftade i takt med tungan och han slickade och slickade. Jag såg hur den genomsnälle personen i fråga skruvade på sig allt mer och började tillslut se ganska besvärad ut så jag ingrep och befriade honom från Affes tunga. Husse vet precis hur vår gäst kände sig kan jag tillägga.


Försöker ju få kläm på detta med youtube, så här har ni en filmsnutt på Affe som leker med världens absolut farligaste blåbär. Ta en funderare om ni verkligen törs äta blåbär igen   


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards