Alla inlägg den 29 augusti 2010

Av Jenny - 29 augusti 2010 20:40

Packa pappas kappsäck och så vidare. Fattar inte varför jag alltid är så fullastad när jag beger mig söder ut.

Det mesta är klart, till och med frukostmackorna är färdiggjorda.


Har stigit upp tidigt imorse och inledde omgående med en lång Piraffpromenad. Tanken bakom detta är givetvis att jag ska sussa sött lite tidigare ikväll för att sedan kunna stiga upp i ottan och bege mig iväg mot 08.

I vanliga fall brukar jag kliva upp vid 3-4 tiden, slänga i mig frukost och hiva in jyckarna i bilen, stress stress. I år tänkte jag dock prova en ny metod som innebär att jag sover lite längre, tar en promenad med vovvarna, duschar och äta frukost i lugn och ro. Tror detta kommer att ge en bättre start på avfärden och varför stressa? Jag har ju ingen tid, mer än den 2/9 att passa.

Faktiskt har Affen verkat lite bättre i sitt ben de sista dagarna, naturligtvis. Det är jag så klart glad över men jag kommer inte att avboka Strömsholmsbesöket, hur haltfri han än må vara just nu.

Badrummet är tömt och rivningen inleds imorgon. Max två veckor trodde snickaren att det skulle ta. Men om allt går vägen (vilket det sällan gör för oss) kanske det går snabbare.

Annars har det väl inte hänt så jättemycket, det mesta känns som att det står på paus eller tillfälligt avbrott just nu. Men jag tror att bara Affen får en diagnos på sitt ben och badrummet blir fixat så kommer vi vidare.


Just det! De två jämtarna som var på rymmen, vistades på fri fot i ca 25 timmar. Skulle tro att Hälge älg var ganska less på dem vid det laget. Nu är Alba på friarstråt i Lycksele. Tanken är att det ska komma nya små mini Albor om si så där 63 dygn. En piraff, en Fanny och en massa valpar, milde himmel säger jag bara…..

Nu glotta TV en liten stund, sedan är det natti natti.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards