Alla inlägg den 16 juli 2011

Av Jenny - 16 juli 2011 20:15

Har befunnit mig i ett slags vacuum sedan i tisdags då jag inledde denna veckas första stängning, den första av tre. Nu är jag ledig hela dagen i morgon innan det drar igång igen men då är det min lätta vecka och inte ett enda extra pass tänker jag ta på mig.


Just nu sitter jag bara här och njuter av friden, alldeles i min ensamhet (om man inte räknar alla jyckarna då)

Har förtärt en smaskig middag i form av rostebröd täckt med sallad, ägg, tomat, majonnäs och räkor. Till efterrätt blev det kaffe och provsmak av min bullalängd som jag bakade i tisdags, gjord på dinkel och massor med kardemumma. Två längder fyllde en hel plåt, enorma alltså och faktiskt var baket GOTT den här gången, jättegott till och med. Ovanligt va? Att jag är nöjd med något jag bakat.


  

Bullalängder modell XXXL


Brukar undvika att dricka kaffe kvällstid eftersom jag har en förmåga att bli väldans piggelin utav det. Men idag anar jag att inget koffein i världen kommer att kunna hålla uppe mina korpgluggar speciellt länge


Så klart blir vovvarna lidande när jag jobbar mina maratonpass men Affen har i alla fall fått hänga med på morgonen när jag åkt och tränat. Dock har han vackert fått vänta i bilen, vilket har varit fullt möjligt eftersom temperaturen endast legat på dryga 10 grader, den tiden på morgonen. Efter att jag gjort mitt pass har vi åkt vidare till ett friluftsområde där vi promenerat några kilometer. Jätteskönt och framför allt trevligt med miljöombyte både för mig och Affen.


Nu är det bara si så där en vecka kvar av första gängets semesterperiod och jag kan inte låta bli att känna mig lite skadeglad, elaka jag. Nu är det 365 dagar till deras nästa semester *hehe* evil smiley

Själv känner jag inget direkt semestersug men visst är det lite tyngre när man plockar på sig extra pass och det enda man i princip gör hemma är sover, duschar och slänger i sig lite frukost.


Nu kommer min pappa på besök nästa vecka, en blixtvisit får man nog säga, han stannar inte ens en hel vecka. Två av dessa värdefulla dagar skulle jag dessutom ha jobbat. Men genom lite pusslande lyckades vi få hop det så jag kunde få ledigt den ena av dagarna, vilket känns skönt och framför allt välbehövligt. När det enda man vill är att slå något hårt i huvudet på kunderna då är det dags för paus, illa kvickt. ”Kunden har alltid rätt” in my ass!


Letade rätt på min voodoll, Devil baby som ska hjälpa mig att plocka ner alla dumdryga typer några pinnhål. Så står det på förpackningen åtminstone. Återstår att se om det fungerar.


  

Tag dig i akt, annars kanske du får smaka på min Devil baby

 

Tjingeling

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards