Alla inlägg den 2 juli 2012

Av Jenny - 2 juli 2012 10:30

Hurra, nacken håller på att gå av idag med. Yäck.

Igår kom jag hem från jobbet, käkade, gick och la mig, sov till kl 18,30 klev upp, käkade IGEN, halvslumrade i soffan och 21,00 var jag i säng igen. Fixade inte ens att närvara på firandet av svärmors 60 års dag. Stimulerande liv.


Klev upp vid 5 snåret imorse, ny dag nya möjligheter. Tänkte åka och träna. Ont i nacke samt skalle, ställde in. Sov till 8,30. Detta är så mycket INTE jag. Min stackars mage mår inte jättebra av värktabletterna jag tvingas ta för att kunna arbeta. 

MEN 5 down 4 to go, yey, yey!! Och 7 veckor kvar till eventuell semester. Visste ju att den här sommaren skulle bli a piece of cake. Om man nu bortser från de 7 dagarnas konstanta huvudvärk och med ett ansikte som alltmer liknar en Shar peis eller blodhunds. Jag är svullen och skinnet ovanför ögonlocken hänger. Det högra mer än det vänstra, som sambo så vänligt påpekade. 


 


Härom dagen kunde jag ju konstatera att själva frisyren min var en Bobby Ewing. Idag var det dags för nästa upptäckt. Jag håller på att bli musgrå. Efter att först ha betat mig igenom alla varianter av blond, för att ta steget till grön (ofrivilligt) och sedan bli mycket mörk, har jag inte skymtat min egen färg på väldigt länge. Så nu, i realtid är jag nästan svart i topparna, har en kastanjeton i mellanledet och är musgrå i botten. Anskrämligt. Någonting radikalt kommer att ske under kommande frisörbesök, det är jag säker på.


I lördags syndade jag i min (någorlunda) strikta kost utan bröd och annat gott som gör livet värt att leva. Vi köpte varmrökt lax och jag plockade ståndaktigt fram lite isbergssallad och tomater som skulle utgöra basen för laxen. Men att äta rökt lax utan  det hårda tunnbrödet är nästan samma sak som att häda. Så skitsamma, in med kaninkäket i kylen och fram med det krispiga tunnbrödet istället. Ahhh, vad gott det var.


Fick första postorderkatalogen i fredags, modell höst. Var genast tvungen att bläddra i den och kunde konstatera att det fanns mycket som tilltalade. Sommarkatalogen öppnades aldrig utan åkte direkt i soporna. Usch för shorts, kjol och klänning. Bikini, vad är det? Någon slags ny träningsform typ zumba? Nä, rejäla, heltäckande paltor ska de va. Så man slipper visa upp sina bleka, sladdriga apelsinhudsben.


Apropå sommar och höstkataloger. Min dator, den som fortfarande saknar mellanslagstangent, håller på att kasta in handduken totalt. Den visade sitt missnöje över livet genom att inte vilja starta själva operativsystemet. Vet inte riktigt hur men Jenny teknikproffset (NOT) lyckades i alla fall på något mirakulöst sätt få den att starta i felsäkertläge och kunde där igenom återställa och grejja, och få den att funka igen. Men nu blev det plötsligt väldigt bråttom att ladda ner foton på den externa hårddisken. Det var visst nästan två år sedan sist, ooops. Ögnade igenom en del av bilderna och hittade de jag tog i våras när jag och hundarna gick på den stenhårda skaren i strålande solsken *blir varm i hjärtat och längtar verkligen* Den perioden slår allt, tätt följd av hösten. Som ni märker står inte sommaren så högt i kurs hos mig. Inte riktigt vintern heller för den delen.


Blev lite bittert inlägg kan tyckas. Fast jag är inte bitter, inte det minsta, bara lite låg av värken. Men det blir snart bättre det vet jag. Men dagmässigt är jag helt väck. Eftersom jag inte brukar jobba söndagar, som jag gjorde igår har min inre kalender fått snurr och det känns som torsdag idag. Har till och med redan hunnit önska trevlig helg, vilket känns lite väl tidigt med tanke på att det bara är måndag idag.

Måste bara få berätta om min dröm, innan jag avslutar. En dröm som nästan blev en mardröm. Hade en kund som ville köpa korvbröd (i drömmen alltså) Många korvbröd ville han ha och jag skulle räkna dem men tappade räkningen hela tiden. Kunden var stressad och suckade konstant. Dessutom ville ha köpa frimärken som fanns instansade in tjock bok, tror faktiskt det var en bibel. Det fanns frimärken överallt i boken, kanske 4 märken på en sida, 2 på en annan och så vidare. Tog evigheter att försöka räkna dem och precis som med korvbröden hade jag svårt att få ihop det. Dessutom har jag drömt om ett smutsigt badrumsskåp och så har jag tittat på en kran till handfatet  som kostade 6000 :- Kanske inte så konstigt att jag har skallebang.

Nu måste jag gå ut så jag får lite frisk luft i lungorna innan jobbet och Affe behöver bli väck med lite överskottsenergi.

Ha en fin MÅNDAG!!!

  


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards