Direktlänk till inlägg 30 mars 2013

Mätt i magen.

Av Jenny - 30 mars 2013 19:15

Ahh, mätt i magen. Krämig mandelpotatiskaka, älgfilé, vitlökssmör, bea och karamelliserad rödlök har fyllt buken. En påskmiddag modell delikat, om jag får säga det själv.


 

Inledde morgonen på gymmet och sprang milen igen. Tiden är fortfarande kass men första prioritering just nu är bara att härda ut. Jag har 10 minuter (till att börja med) att kapa bort, framöver. 


Annars har vi inte gjort så mycket idag. Jag och Affe har suttit i solen och gottat oss i flera timmar och nu brinner det av förklarliga skäl i mitt ansikte.


    


Efter mitt "gris"projekt i julas ska jag nu dra igång något nytt, nämligen att virka taxar. Garn och virknålar är inhandlat. Problemet är bara att jag inte KAN virka. Ooops.


 


En liten busstund med Heffa, flåt Effa har Affe fått och jag spelade jag in en videosnutt. Kan se brutalt ut men valpen är helt och totalt med på noterna och Affe är försiktig även om det kanske inte märks.



 

Happy påsk!

 
 
Pirjo

Pirjo

30 mars 2013 22:11

Ja du Jenny, vad ska man säga??? Du skulle ha påsklov och så tar du milen istället!!Nå, håller tummarna för att kroppen din inte behöver lida för att huvet är dumt :)
Angående att virka, det klarar du nog lika fint som du klarade att sy dina fina grisar :)Kram

http://www.gransdalen.kennelsida.se

 
Ingen bild

melitta

31 mars 2013 09:07

Hej hopp:) Har du testat intervall istället? det belastar inte knä och leder lika mycket. Det ger så mycket mer än att springa i samma tempo.. du kan ta milen iaf;) hihi..

Vi saknade er vi påsk middagen igår:(

Kram

 
Ingen bild

Jenny

1 april 2013 15:35

Pirjo.
Hehee, jag är oförbätterlig, jag vet. Men den här gången mådde jag åtminstone inte lika dåligt som sist. Alltid något :)
Ang. virkandet. Luftmaskor?? Jag kan virka långa ormar men nu var det ju hundar det skulle bli. Nå, vem vet vad tomten kommer med ;)
Kram.

Melitta.
Halloj :)Jepp, Synd på middagen men när jag fick höra talas om den hade jag redan planerat, inhandlat och förberett.Får bli en annan gång.
Kör intervall när jag åker skidor. Milen är egentligen tänkt att bli mer än en mil i framtiden men just nu försöker jag bara hitta tillbaka till träningen, så får ta det lite lugnt så här i början.
Kram.

 
Malin

Malin

1 april 2013 17:41

YUM-O för den middagen!

Gott att du & Affe har kunnat mysa i helgen!
Fattade först inte att temperatur-bilden var en bild *fnissar*

Vadan nu detta - virka taxar? Du får väl ge dig på en terrier såklart :)

Ny uppis hos oss idag igen, saknat att du lämnat en rad hos oss, men jag förstår att du har mkt att stå i

Tjingeling!

http://www.madofi.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 26 april 2022 19:40

Bloggen finns kvar och jag kan fortfarande logga in "wow" Det här var min bästa terapi under tunga tider som när jag tänker efter inte alls känns speciellt tunga idag. Vilket lyxliv jag levde. Synd bara att jag inte insåg det då.   Nåväl, kanske ...

Av Jenny - 2 juli 2017 19:00

Shit och helvete, vilken vecka.... Snacka om bottenrekord. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så långt ner på botten som nu. Jag har gråtit tårar nog att fylla ett badhus. Hemma, på jobbet. Jag har brutit ihop så många gånger.  Mat! Jag har inte ku...

Av Jenny - 25 juni 2017 19:45

Det är underbart att vara jag. Underbart 24 timmar om dygnet, VERKLIGEN. Får ofta höra att jag inte har något liv och att allt är sååååå enkelt när man är själv. Jo tjena. Undrar var jag ska börja. Men tro mig, ni hade inte velat gå ett steg i mina s...

Av Jenny - 22 april 2017 19:15

För precis ett år sedan berättade jag på bloggen att jag hade fått ett nytt större ansvarsområde på jobbet. Idag får jag göra exakt samma sak. Jag kan dessutom bjuda er på en titel. Jenny -säljledare kolonial. En "resa" jag påbörjat har i och med det...

Av Jenny - 9 april 2017 20:30

Det var ett tag sedan, minsann. Och gissa vad jag har gjort sedan sist, om nu någon finns kvar          Jag har varit på min tredje "solo"resa, som tog mig tillbaka till Thailand och två för mig helt nya ställen. Första veckan tillbringade j...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards