Alla inlägg den 1 februari 2015

Av Jenny - 1 februari 2015 18:30

Jag har dött och hamnat i ett vitt helvete eller också drömmer jag världens längsta mardröm.  
Försöker räkna hur många timmar jag tillbringat ute idag och kommer upp i minst 7. Jag har skottat, plumsat i snö upp till midjan, klättrat på stegar och skottat lite mer. Har faktiskt inte ramlat ner från ett endaste tak, nära en gång, men låg fallhöjd tackvare snön *hahaa* Fick däremot, den svintunga stegen i huvudet. Det gjorde ont och som påminnelse har jag nu en rejäl bula.


Några av projekten för dagen:


 

 


 


 

Behövde ta mig till stan och precis när jag var på väg att åka, kom plogbilen. Den snökarmen fick mig att bryta ihop en aning. Bara att torka tårarna och börja skotta.


En av svängarna jag var ute hade Ruben totalmassakrerat sin korg. Hur mycket han fått i sig av vadd och skumgummi, vet jag inte. Arg och väldigt kaxig talade jag klart och tydligt om för honom att han får dö om han vill, jag tänker INTE åka till djursjukhuset. Har en känsla av att han inte trodde mig, ingen annan heller för den delen *hahaa*


  


 

Tack och lov är det måndag imorgon. Är dock lite orolig att inte ta mig ut från gården så jag får väl ställa klockan lite tidigare IGEN!


Skulle kunna hoppa jämfota på mitt aktivitetsarmband. Det har nämligen en förmåga att vibrera på armen vid jämna mellanrum med uppmaningen RÖR DIG! Rör mig?? Jag har ju för sjutton inte gjort annat idag än rört mig.


 

Om detta snöande fortsätter kommer jag varken att ha fetmaproblem
eller sysselsättningsbrist.

    

Av Jenny - 1 februari 2015 09:45

God morgon, fast det är det inte egentligen. Före frukost var jag ute och skottade undan den snö som fallit under natten. Skillnaden nu, jämfört mot snöfallet under veckan, är att nu driver det och drivorna blir ju fan stenhårda. Det tar liksom tvärstopp, man får skyffelhandtaget i magen och tappar nästan andan av trycket.




 

Nu har jag ätit frukost och laddar med koffein för nästa runda. Jag måste ut och skotta taket till hundgården som börja bågna oroväckande.  Syrenbuskarna är ett minne blott. De har fått ge vika för snötrycket. Torkvindan är historia och jag tror att de gigantiska snöhögarna på min gård kommer att ligga kvar till midsommar, minst.


 



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards