Alla inlägg den 22 februari 2015

Av Jenny - 22 februari 2015 10:45

Efter migränanfallet i torsdags befann jag mig i vaket tillstånd i 30 timmar. Efter flera timmars vridande och vändande i sängen med ögon som inte ville hållas stängda gav jag vid 2 tiden upp. Klockan skulle ju ändå ringa 2.50 för öppning på ICA så varför inte kliva upp.
Ibland när jag haft migränanfall, modell överjävligt, blir det en enorm energikick när värken sedan väl släpper. Men det händer ytterst sällan. Allt som oftast är jag mest som en urvriden disktrasa.


Red på energivågen hela fredagen, fick massor gjort och fnittrade gott hela dagen. Var till och med trevlig mot en säljare som jag egentligen avskyr som pesten.


Fredagen var förövrigt bästa dagen på cirka två månader att jobba, riktigt, riktigt roligt. Det var äntligen massor av folk och rörelse i butiken. Helt ljuvligt att få trängas bland kundvagnar och hjälpa vilsna kunder att hitta sina varor. Jag som börjat jobba mindre (mera normalt) gjorde plötsligt en 11 timmars dag igen, ooops och det utan sömn.


 

Låt mig få presentera nytillskottet Jamie. En Alaskan husky tik på snart 6 månader, som flyttade in i går. Allting har hittills gått jättebra och hon är otroligt anpassningsbar. Är imponerad att hon så snabbt tytt sig till mig.
Lite orolig var hon när hussen åkte igår kväll med det gick snabbt över.
Det enda som hittills egentligen vållat lite större bekymmer är utevistelsen. Det var ju inte alls roligt att vara ensam ute i hagen och det lät ungefär som att någon försökte ta livet av henne med slöa knivar. Hon är ju van att vara ute men det är ju såklart kompisarna som saknas.
Vad säger Ruben då? Han är jätteduktig och har faktiskt tagit det ovanligt lugnt. Älskade lilla bullen.


   


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards