Alla inlägg den 24 februari 2015

Av Jenny - 24 februari 2015 17:30

Gjorde inte skäl för min lön igår och knappt idag heller, det kan jag ärligt erkänna. Jag har fikat, pratat, pillat på telefonen, rastat hunden, pillat på telefonen, pratat lite mer, rastat hunden igen och åkt hem. Ungefär samma båda dagarna, så när som på fikandet.


Får skylla lite på att jag är så otroligt "rörig" just nu. Min hjärna går på högvarv och jag försöker stänga av hela systemet. Men det vill sig inte och naturligtvis så svarar magen med missnöje på "röran" Är dock lite imponerad att det tog så många dagar innan den kastade in.  


Inte bara jag som är rörig. Hela min avdelning såg igår ut som en bomb detonerat och  lagret som ett katastrofområde. Högsta chefen tyckte det var färdigsvamlat med ledigheter och ansåg att jag skulle jobba alla helger framöver. På skämt hoppas jag :)


Härrejösses, jag är så trött. Jag slumrade till medan jag satt här och försökte få ihop texten. Skulle bara luta kinden mot handen en liten stund. Det har blivit på tok för lite sömn sista tiden. Måste skärpa mig.


   En trött Ruben efter gårdagens promenad.


Igår blev det långpromenad med båda hundarna. Idag blev det en singelrunda med Jamie. Bra att vara lite själv med henne. Har haft med henne till jobbet i två dagar, där hon fått vara i bilen medan jag jobbat. Har gått super och bara emellan åt har hon gett ifrån sig ljud. Idag hoppade hon till och med självmant in i bilburen efter att jag rastat henne.

Just tränar hon på att vara i hagen där ute. Det är tyst just nu men jag väntar spänt på illvrålet. Hon låter nämligen förskräckligt illa stundvis, nästan som att hon skulle sitta fast eller ha gjort sig illa.


Japp, där kom oljudet, då var hon igång igen *suck* Min skrik-yl-gris..


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards