Alla inlägg den 1 januari 2013

Av Jenny - 1 januari 2013 20:00

Det är tisdagstema och jag har varit så omotiverad de senaste omgångarna. Idag ville jag vara med men då blev temat nästan för svårt. Det bästa ur 2012, bästa bilden eller bästa händelsen. Med all dynga som hänt känns det svårt att plocka fram ljusglimtarna.
Tittade lite i bildarkivet, för allt kan ju inte ha varit nattsvart och allt blev plötsligt glasklart. Våren 2012, så klart. Den bästa våren jag någonsin upplevt. Stenhård skare, klarblå himmel och gnistrande sol i ett vintervitt landskap. Jag och hundarna på långa promenader eller skidturer. Vilken lycka det var. Hoppas på en lika fin vår i år.


   Fanny syns inte riktigt men om man tittar noga ser man lilla terrierrumpan mitt i backen


Andras bidrag finner du här:  


Så lite annat som inte har med tisdagstemat och göra.


God fortsättning på nya året förresten.

Jag tror att jag på något sätt fått en litet avslut på 2012. Allt börjar åtminstone kännas lite lättare och natten mot idag var första gången på en vecka som jag kunnat sova. Hade visserligen stigit  upp kl 4 och kört ett tolv timmars pass på jobbet, inte så konstigt kanske att man däckar.
Snälla svärmor hade lagat en kalasmåltid när jag kom från jobbet och det var bara att sätta sig till bords. Mmmm och efterrätt fick vi, svärmors blåbärscheesecake, to die for.  Kom hem och slumrade nästan omgående i soffan. I god tid innan tolvslaget sov jag som en stock. Det har rasat tung, blötsnö från taket under natten, så mycket att man inte kom ut genom ena dörren. Jag har inte hört ett skvatt.
Jag har tidigare påstått att sömn är överreklamerat, jag tillbaka, ALLT.
Vaknade med migrän men det var det värt. Innan dagens arbetspass jag så gott som återställd och mycket, mycket lycklig över nattens sömn.


Om julaftons storsäljare var huvudvärkstabletter så måste chips ha varit nyårsaftonens. Shit pommes frites vad folk köpte snacks. Idag var det dessutom stark Rysslandsvarning på många hyllor i butiken, det vill säga tomt.


Nu är helgerna äntligen över, skönt tycker jag. Jag avger inga nyårslöften numera och har knappt funderat på det nya året överhuvudtaget. Men träningen ska jag i varje fall ta tag i och försöka hitta någon form som även knäet godkänner.


-Ha det gott-

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards