Alla inlägg den 4 januari 2013

Av Jenny - 4 januari 2013 17:30

Jag börjar äntligen känna mig som mig själv igen och det var då sannerligen på tiden. Helt "återställd" är jag väl inte riktigt än kanske men det går framåt hela tiden.
Det jag önskar mest just nu, för egen del, är att mina nerver inte vore så konstant på helspänn. Någon behöver bara pilla på mig så hoppar jag högt. När telefonen ringer trillar jag nästan av stolen och så vidare men det ger sig väl med tiden.
I skrivande ögonblick pågår terapiträning för just detta. Det håller på att bli kallare ute, betydligt kallare vilket medför att det knäpper och har sig i huset. Men jag måste ha blivit lugnare för Bu och Bä (Fanny och Affe) ligger lugnt kvar i sina korgar och sussar sött. Tidigare i veckan har de (speciellt Affe) varit lika nervig som jag.

   Fanny myser i duntäcket


       

Att sömnen gör underverk har jag ju redan konstaterat. Att träning har liknande egenskaper fick jag igår morse erfara då jag tackvare min värdefulla träningspartner äntligen tog mig i väg till gymmet. Snart är vi slanka som vidjor igen *hehee* I dag har jag inte tränat, skyller på träningsvärk från gårdagen, inte lathet, absolut inte.


   Rosa himmel och frostiga träd på dagens promenad.


Fannys drickande och kissande hålls ganska bra i schack när hon får vara ute och springa. Tämligen motvilligt från frökens sida, men det struntar matte i. Så idag när jag var ledig så blev det en långpromenad utan stress och utan någon tid att passa, så underbart.  Nu har hon minsann ignorerat sin mat- drick- och kissklocka i flera timmar. På måndag är det kissprovsdags för Fanny. På onsdag körs provet och mot slutet av veckan räknar jag med att få veta om det cushings som påverkar levern eller om hon faktiskt fått en leversjukdom.  


   Affe har hittat en värdefull pinne


   Ser det ut som jag röker cigarr nu? matte....


Har börjat lite smått att plocka bort julen, relativt sent för att vara jag. Tomtarna är väck och alla juliga ljuslyktor. Gardiner, gran, stjärnor och elljusstakar är kvar, tillsvidare. Fyllde faktiskt på julförrådet idag då jag besökte Rustas rea. Milde himmel vad billigt det var. Hur kan man inte köpa när det kostar 2,98:-


   Välfyllda påsar.


Hmm, EFIT imorgon, undrar just om man kanske skulle vara med igen.... Hoppade ju förra omgången.


   Affe gillar att vara med på gården och greja. Här ska han mata fåglarna med talgbollar.
-Bara
man nu fick upp locket först.


   En bild från tidigare i veckan.



-God fredag och trevlig helg på er-

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards