Alla inlägg den 16 januari 2013

Av Jenny - 16 januari 2013 12:33

Karga träd mitt i vintern som blommar med vita, vackra, enorma blommor, undrar just var det kommer ifrån. Det är i varje fall det jag kommer i håg från nattens dröm. Ja, så har jag drömt att jag åt godis och jag blev ganska besviken på mig själv, när jag insåg vad jag just stoppat i munnen. Efter att ha varit utan i många år nu vill jag inte ta upp den fula ovanan på nytt.

Har haft en lugn och stillsam morgon och väntar nu bara på att få inleda dagens arbetspass . Hade planerat in en hundpromenad men ändrade om i agendan. Det är så rackarns kallt, bistra -25,2 grader.
Om någon haft vett att tanka upp bilen igår hade det ju varit bra. Suck.... Tydligen ska det vara bra med full tank när det är såpass kallt ute för att förhindra något, frysning kanske. Ni vet, blond och bilar *höhö*. Att tanka bilen står nämligen väldigt högt upp på min "tråklista"  eller långt ner på min "att göra lista" om man hellre vill se det så och jag har en underbar förmåga att rulla fram på praktiskt taget bara ångorna i tanken. Lär mig kanske om jag blir stående, ensam, övergiven och huttrande i mörkret.


Från arkivet på Affe.


Det vilar en förbannelse över mig, det måste det. Ringde djursjukhuset igen för att lägga till koll av Fannys mage. Var nummer ett i kön hur länge som helst och tänkte för mig själv att det måste vara Ior, (samma som igår) som besvarar samtal igen. Näää, what a surprise, gissa vem som hade rätt. - Nä, jag hittar ingen bokning här i det namnet, kan ju i och för sig bero på stavningen. Mmmmm, mitt namn är ju väldigt lätt att stava fel, om man är en ÅSNA! Sorry, försöker oftast att inte döma folk men i det här fallet är det kört, på alla plan. Rätt man/kvinna på rätt plats är A och O. Allt funkar som det ska. Och om inte blir det lätt kaos,  irritation och i mitt fall frustration.


Lutar mot onsdagsmys i kväll för att kompensera den über tråkiga salladen jag just tvingat i mig. Hade glömt ta fram huvudingredienserna från frysen, det som piffar upp salladen, dvs. räkor, kräftstjärtar och kallrökt lax. Nu bestod den enbart av kaninmat och fruktansvärt inte god. Slår vad om att jag kommer att vara hungrig om 60 minuter igen, senast. Skulle aldrig kunna bli vegetarian.


   Från arkivet på Fanny.


Paaaaanik, måste hinna åka och tanka den s****ns bilen innan jobbet.


Ha en bra dag.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards