Alla inlägg den 13 januari 2013

Av Jenny - 13 januari 2013 17:30

Tänkte jag skulle uppdatera men har inte så mycket att komma med egentligen så det blir väl det vanliga hundköret då. Å andra sidan är ju hundarna min vardag, min lycka och glädje, hela mitt liv, helt enkelt. Inte konstigt att inläggen handlar om dem då.   


   Ett litet återfall i gristillverkandet.


Är inne på dag tre av Fannys medicinering. Igår tyckte jag hon drack mindre, men hon måste ha haft en bra dag för idag är hon och slurkar titt som tätt igen. Men det skulle väl ta en vecka innan några resultat uppnås. Imorgon är det jag som ringer djursjukhuset. Resultatet av hennes kissprov borde definitivt vara klart. Om nu inte provet  försvunnit längs vägen till Uppsala. Min vanliga tur....


   Vykortsvackert


   Frusen fis-Affe.


   Frostigt.




Igår var det hutter-kallt men väldigt soligt och vackert så jag klädde på Affe och tog en liten promenad. Tänkte att jag kanske kunde ta död på kvarvarande basilusker i kroppen med hjälp av kylan. Påbyltad som en Michelingubbe gick jag där i skogen och njöt av solens strålar, ljuvligt.


   Så här såg det ut idag.


   Kom igen nu matte...


   Fanny hade en bra promenaddag idag.


   Tvi, konstig bismak på den här snön, blää.


Idag var det betydligt mildare och naturligtvis lyste solen med sin frånvaro men det var ändå härligt. Lyxade till det med två singelpromenader, det vill säga, en promenad med Fanny och en med Affe. Fanny gillar att promenera utan Affe och blir mera aktiv då.


     

  

Jag och Affe fyndade en ny väg i skogen, plogad och fin, vilken lycka. Och jag är helt övertygad om att Affe tyckte det var världens bästa väg för var han än gick hittade han konstant en massa power ups. Power ups  i form av harlortar *yummi yummi* Har aldrig sett så mycket kaninpoop på en och samma väg.


Känner mig rätt bekymrad och orolig, ingen rolig känsla alls. Men det är mycket som hänger i luften nu. Över tid är jag säker på att det blir bättre. Man får helt enkelt beta av en sak i taget.


Mot måndag med nya friska tag, hej och hå!

balloony smiley

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards