Direktlänk till inlägg 14 december 2014

Tredje advent...

Av Jenny - 14 december 2014 15:45

Då var dag sju på jobbet avklarad och jag laddar om för, äh ingen idé att räkna. Men ledigt innan jul lär det knappast bli. Kompenserar genom att gå hem tidigare. Vissa dagar riktigt tidigt till och med. För mig är det lika värdefullt som en ledig dag och eftersom jag ändå vaknar av mig själv vid tre tiden kan jag ju lika gärna kliva upp och jobba.


Tänk er lite juleljus och maffiga röda bollar i denna gran..  



Snötyngda grenar. Gissa om man fixk snö i nacken..  



 

Hann med en hundpromenad i dagsljus idag så batteriet är fulladdat igen. Jenny-batteriet alltså. Genom skogen knatade vi i nästan 8km och äntligen har vi fått lite vitt på backen igen. Rubens tassar tog tyvärr stryk idag *less* och jag drog en praktvurpa. Tack gode någon att jag tog emot med den friska axeln.
Ont som sa--an gjorde det och onda knäet fick sig därtill en smäll. Eller rättare sagt. Knäet fick heffan-Jenny på sig. Blöt blev jag dessutom. Måste ha varit blankis under plaskvattnet som i sin tur hade ett lager snö på sig. Jag hann aldrig anat något innan fallet redan var ett faktum.
Hade släpat med mig jättesystemkameran men den klarade sig. Dock blev det inga bra bilder alls idag. Så det var meningslös ballast.


Min lilla grillkorv, Ruben.  


   Fundersam.. Sticka eller inte sticka...


Ni vet väl att bullterriern kan flyga.  


 

Var på första besöket hos sjukgymnasten i fredags. Dystert är bara förnamnet. Spontant trodde hon på artros i axeln. Jag har väl själv tänkt tanken men vill liksom inte tro att det ska vara så. Att ha ont i knäet tillföljd av artrosen är en sak. Men axeln...  Det strålar ju mot nacken och ger mig huvudvärk.

Hon kollade och jämförde rörlighet mellan höger och vänster arm och jag måste erkänna att resultatet chockerade mig och det inte så lite. Skulle föra armen ovanför huvudet och det bara tog stopp. Hur jag än försökte kom jag inte längre. Var liksom en osynlig barriär som hindrade armen. Men vänster kommer jag så långt att överarmen rörde örat. Med höger är det säkert 15 cm mellan örat och överarmen. Sjukgymnasten ville att axeln ska röntgas och skulle prata med läkaren.


Finaste stjärngossen.  


   Men pojkar kan faktiskt vara tärnor också.


För första gången på åtminstone 18 år kommer jag denna jul att skippa lussebullsbaket. Men även pepparkakorna, de hemmagjorda julkorten och  julgodiset jag brukar göra och ge bort. Tråkigt och trist men priset, i form av smärta, jag får betala är alldeles för dyrt. Dessutom köper jag bara julklappar till en enda person i år. Mig själv!

Tredje advent idag men ni får hålla tillgodo med Luciabilder på Ruben istället.


 


 

 
 
Ewa

Ewa

14 december 2014 21:13

Jag hoppas att du får nån form av hjälp med axeln. Att ha ont tär på en! Skäm bort dig och Ruben med julklappar! Kram

http://www.fundringar.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

melitta

16 december 2014 07:15

Hoppas du blir mindre smärtfri snart. Jättefina bilder:) Tänk om jag oxå kunde köpa julklappar till bara mig:) Så lätt det vore och rätt skulle det bli också;)

Kram på dig

 
Oslofru

Oslofru

16 december 2014 16:27

Så fina vinterbilder <3

http://www.oslofru.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 26 april 2022 19:40

Bloggen finns kvar och jag kan fortfarande logga in "wow" Det här var min bästa terapi under tunga tider som när jag tänker efter inte alls känns speciellt tunga idag. Vilket lyxliv jag levde. Synd bara att jag inte insåg det då.   Nåväl, kanske ...

Av Jenny - 2 juli 2017 19:00

Shit och helvete, vilken vecka.... Snacka om bottenrekord. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så långt ner på botten som nu. Jag har gråtit tårar nog att fylla ett badhus. Hemma, på jobbet. Jag har brutit ihop så många gånger.  Mat! Jag har inte ku...

Av Jenny - 25 juni 2017 19:45

Det är underbart att vara jag. Underbart 24 timmar om dygnet, VERKLIGEN. Får ofta höra att jag inte har något liv och att allt är sååååå enkelt när man är själv. Jo tjena. Undrar var jag ska börja. Men tro mig, ni hade inte velat gå ett steg i mina s...

Av Jenny - 22 april 2017 19:15

För precis ett år sedan berättade jag på bloggen att jag hade fått ett nytt större ansvarsområde på jobbet. Idag får jag göra exakt samma sak. Jag kan dessutom bjuda er på en titel. Jenny -säljledare kolonial. En "resa" jag påbörjat har i och med det...

Av Jenny - 9 april 2017 20:30

Det var ett tag sedan, minsann. Och gissa vad jag har gjort sedan sist, om nu någon finns kvar          Jag har varit på min tredje "solo"resa, som tog mig tillbaka till Thailand och två för mig helt nya ställen. Första veckan tillbringade j...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards