Direktlänk till inlägg 13 juli 2010

Och Jennys resande 2010 fortsätter…

Av Jenny - 13 juli 2010 15:30

Dagens samtal med djursjukhuset i Gammelstad ledde till ett framtida besök på ortopedin i Strömsholm.


Men innan remissen skickas ska ett nytt besök i Gammelstad utföras (nu på fredag)

Kontaktade Strömsholm för att kolla den eventuella väntetiden för remisser. Man måste ju kunna boka in ledighet och transportmedel (flyg) för det är ju inte direkt ett stenkast att ta sig dit.


Någon gång i mitten av augusti var första lediga tiden men efter som det rör sig om valpen palpen räknas det som lite bråttom. Som det ser ut just nu verkar jag ha en tid den 26 juli, väntar dock på en bekräftelse från Strömsholm.

Om det nu inte skulle visa sig på fredag att hältan är borta och han inte ömmar från bogen. Skulle vara så, får det bli en ren nöjestripp till Stockholm med Affen, eftersom flygbiljetterna redan är bokade. Men helt allvarligt så skulle ingen annan än jag bli gladare om så var fallet.


Jag fick en smärre chock när det framgick att det var till Strömsholm jag skulle för att få Affes artroskopi utförd. Och som vanligt när jag hamnar i chocktillstånd blir jag småfnissig och övertrevlig, ett sjukt tillstånd jag vet.


Det första jag gjorde när samtalet var avslutat var att googla Strömsholm och ta fram en vägbeskrivning. I min geografi hade Strömsholm lika gärna kunna ligga i Göteborg. Nu visade det sig tack och lov att det bara är dryga 17 mil från min pappas residens i 08-land.


Undrar om vi ska transportera oss i en mikroskopisk hyrbil igen, precis som vi gjorde när vi hämtade Affen från Örebro i maj.


Jag är så glad (trots allt) och det känns så skönt att det börjar hända saker, saker som förhoppningsvis gör att Affen äntligen ska bli bra i sitt ben och om inte, så får jag antagligen veta det också.

Frågade veterinären om prognosen och hon tyckte nog att den var relativt god och det tänker jag utgå från tills i så fall motsatsen blir bevisad.


Undrar just om det tänker komma något askmoln den här gången som gör att jag måste boka om min resa femtiotvåtusen gånger.

Blir förövrigt min fjärde tur och returresa sedan mars i år. Kan tillägga att jag tecknat mig för ett bonusprogram och får faktiskt lite avdrag på resekostnaden.


Eftersom jag tänkt lägga allt flygande på hyllan, sålde jag bort alla mina hundtransportväskor på Tradera, bara för en dryg månad sedan, så dumt. Nu får jag börja leta en ny igen.


Så bra! Nu kom bekräftelsen från Strömsholm. Inbokat besök den 26/7 kl 9.00

 
 
Ingen bild

Linda med schäfrar

13 juli 2010 20:06

Vad skönt att få det ordentligt utrett och förhoppningsvis åtgärdat! Vi håller tummar & tassar!

 
Ingen bild

Monica

13 juli 2010 20:39

jo men vad skönt att få honom undersökt där...kanske ni oxå hinner kika på ridskolan:) lycka till!

 
Ingen bild

melitta

13 juli 2010 21:29

Men då håller vi tummarna här på Ringvägen att allt ska vara bra med Affe. Kram

 
Majsan

Majsan

14 juli 2010 13:14

Hoppas att allt går bra och att det blir ett fortsatt bra år !!

http://lillalucas.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

majsan

16 juli 2010 16:32

Det ska ju givetvis stå att hoppas att fortsättningen på detta år blir bättre än vad det hittills varit!! kramar från oss

 
Ingen bild

Peter

16 juli 2010 19:28

Enda trösten är ju att vi har varandra i detta elände, och att hunden ska bli frisk till varje pris. Är bra att vi har ett sådant intresse, om inte båda hade haft det så hade det inte varit lika lätt.

 
Ingen bild

Lena, Kila, Pirra

18 juli 2010 15:28

Jenny! Har du inte skaffat transportväska än så har jag en här, bara att hämta!

 
Ingen bild

Jenny

18 juli 2010 17:55

Tack alla ni :)
Lena, jag har ju så klart hunnit köpa en ny väska men tack i alla fall :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 26 april 2022 19:40

Bloggen finns kvar och jag kan fortfarande logga in "wow" Det här var min bästa terapi under tunga tider som när jag tänker efter inte alls känns speciellt tunga idag. Vilket lyxliv jag levde. Synd bara att jag inte insåg det då.   Nåväl, kanske ...

Av Jenny - 2 juli 2017 19:00

Shit och helvete, vilken vecka.... Snacka om bottenrekord. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så långt ner på botten som nu. Jag har gråtit tårar nog att fylla ett badhus. Hemma, på jobbet. Jag har brutit ihop så många gånger.  Mat! Jag har inte ku...

Av Jenny - 25 juni 2017 19:45

Det är underbart att vara jag. Underbart 24 timmar om dygnet, VERKLIGEN. Får ofta höra att jag inte har något liv och att allt är sååååå enkelt när man är själv. Jo tjena. Undrar var jag ska börja. Men tro mig, ni hade inte velat gå ett steg i mina s...

Av Jenny - 22 april 2017 19:15

För precis ett år sedan berättade jag på bloggen att jag hade fått ett nytt större ansvarsområde på jobbet. Idag får jag göra exakt samma sak. Jag kan dessutom bjuda er på en titel. Jenny -säljledare kolonial. En "resa" jag påbörjat har i och med det...

Av Jenny - 9 april 2017 20:30

Det var ett tag sedan, minsann. Och gissa vad jag har gjort sedan sist, om nu någon finns kvar          Jag har varit på min tredje "solo"resa, som tog mig tillbaka till Thailand och två för mig helt nya ställen. Första veckan tillbringade j...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards