Alla inlägg den 13 juli 2010

Av Jenny - 13 juli 2010 15:30

Dagens samtal med djursjukhuset i Gammelstad ledde till ett framtida besök på ortopedin i Strömsholm.


Men innan remissen skickas ska ett nytt besök i Gammelstad utföras (nu på fredag)

Kontaktade Strömsholm för att kolla den eventuella väntetiden för remisser. Man måste ju kunna boka in ledighet och transportmedel (flyg) för det är ju inte direkt ett stenkast att ta sig dit.


Någon gång i mitten av augusti var första lediga tiden men efter som det rör sig om valpen palpen räknas det som lite bråttom. Som det ser ut just nu verkar jag ha en tid den 26 juli, väntar dock på en bekräftelse från Strömsholm.

Om det nu inte skulle visa sig på fredag att hältan är borta och han inte ömmar från bogen. Skulle vara så, får det bli en ren nöjestripp till Stockholm med Affen, eftersom flygbiljetterna redan är bokade. Men helt allvarligt så skulle ingen annan än jag bli gladare om så var fallet.


Jag fick en smärre chock när det framgick att det var till Strömsholm jag skulle för att få Affes artroskopi utförd. Och som vanligt när jag hamnar i chocktillstånd blir jag småfnissig och övertrevlig, ett sjukt tillstånd jag vet.


Det första jag gjorde när samtalet var avslutat var att googla Strömsholm och ta fram en vägbeskrivning. I min geografi hade Strömsholm lika gärna kunna ligga i Göteborg. Nu visade det sig tack och lov att det bara är dryga 17 mil från min pappas residens i 08-land.


Undrar om vi ska transportera oss i en mikroskopisk hyrbil igen, precis som vi gjorde när vi hämtade Affen från Örebro i maj.


Jag är så glad (trots allt) och det känns så skönt att det börjar hända saker, saker som förhoppningsvis gör att Affen äntligen ska bli bra i sitt ben och om inte, så får jag antagligen veta det också.

Frågade veterinären om prognosen och hon tyckte nog att den var relativt god och det tänker jag utgå från tills i så fall motsatsen blir bevisad.


Undrar just om det tänker komma något askmoln den här gången som gör att jag måste boka om min resa femtiotvåtusen gånger.

Blir förövrigt min fjärde tur och returresa sedan mars i år. Kan tillägga att jag tecknat mig för ett bonusprogram och får faktiskt lite avdrag på resekostnaden.


Eftersom jag tänkt lägga allt flygande på hyllan, sålde jag bort alla mina hundtransportväskor på Tradera, bara för en dryg månad sedan, så dumt. Nu får jag börja leta en ny igen.


Så bra! Nu kom bekräftelsen från Strömsholm. Inbokat besök den 26/7 kl 9.00

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards