Alla inlägg den 22 september 2011

Av Jenny - 22 september 2011 09:31

Testar lite nya saker med Affe, dumskalle jag som inte gjort det tidigare.

Affen har en benägenhet att trampa runt, runt, speciellt nu sedan husse åter befinner sig inom hemmets fyra väggar.

Trampandet gör mig vansinnig och jag har inte riktigt vetat hur jag ska få det att upphöra. Eller jag har väl haft en teori som jag dock INTE trott skulle fungera.


Igår kväll kom en ny laddning älgkött och Affe höll på att göra spår i golvet genom sitt vandrande. Så jag tog hans korg och parkerade ett stycke terrier rumpa i den. Med andra ord, dags att omsätta tanke i handling. Han satt en stund och såg inte så lite snopen ut, sedan la han sig ner *jippie* det fungerar alltså.

Husse lämnade köket och Affen gjorde ansats att följa efter, som den svans han är. Men en påminnelse från mig räckte och han stannade kvar i korgen. Sedan när han slappnat av, fick han tillåtelse att kliva ur korgen men då var det inte så intressant längre.

smiley

Provade samma sak alldeles nyss då han for runt som en tornado i huset och jodå det funkade idag med. Fast en gång ”glömde” han sig och jag fick håva in ett stycke terrier och parkera honom på nytt.  


Det är verkligen som en lottovinst att finna lösningar på irriterande problem . Nu när jag vet att detta fungerar är det ju bara att jobba vidare, precis som med det att han ska stanna kvar i hallen tills han får tillåtelse att komma, vilket numera går jättebra. Antagligen är det rätt skönt för honom att han tas ifrån lite ansvar, inbillar jag mig i vart fall.


Nu dags för en gummistövelpromenad med hundarna (det har regnat massor) och sedan är det kvällspasset på Ica som gäller, både idag och imorgon.


strom


Ha det gott.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards