Direktlänk till inlägg 18 december 2012

Fy på mig!

Av Jenny - 18 december 2012 20:30

 


FY PÅ MIG! Jag har missat att tända det tredje ljuset. Har dock varit lite ont om datatid de senaste dagarna och igår hade jag inte ens tid att slå på burken överhuvudtaget. Vilket leder mig vidare till:


Jag hatar julen!!!! Nää, skojar bara men allt donande, fixande och trixande gör att min nacke och axel mår mindre bra. Nu har jag lagt ner allt pysslande och ska bara mysa fram till jul. Fast missförstå mig inte. Jag älskar ju att pyssla, julkort, grisar, tomtar, listan kan göras oändlig.

 


Panduro har tjuvstartat sin mellandagsrea och jag har därmed redan fixat materialet till nästa års grisar och julkort, till ett mycket fördelaktigt pris dessutom.


   De flesta av mina grisar har nu flyttat och fått nya hem.


 

Just nu känner jag mig lite som en kvinnlig motsvarighet till Mr Bean och ibland kan jag nästan höra studiopubliken gapskratta åt mina dråpligheter.  Fick ett paket i huvudet på jobbet idag och när jag sedan upptäckte den trasiga bläckpennan i sidofickan på mina beige arbetsbyxor var (o)lyckan total. Kommer osökt att tänka på Lilla blå. Ni vet, elefanten som lekt med mammas bläckpenna och blivit? Just det, alldeles blååååå.


   Grisrumpa och Fannyrumpa :)  

  
För att matcha det blåa är mitt hår grönt. Nej, jag skojar icke. En kollega frågade idag om jag varit hos frissan och gjort slingor, gröna slingor. Jepp, senaste modet i här i Keräsjokiskogarna, vi ska vara ett med naturen, gröna och sköna. Och jag som inte hinner till frissan, vad nu hon kan göra åt det.... Det gröna i håret har kommit successivt sedan vi kopplade in jordvärmen, hur nu det kan hänga ihop. Känner mig anskrämlig, tjock, grönhårig och nu med bläckblåa fingrar. Fast jag är glad ändå.  


 Det har gått troll i min godistillverkning, godis som jag skulle ge bort i julklapp till nära och kära. 4 satser julgodis ligger nu i soptunnan och förhindrar därmed att någon skulle råka bli övergödd. Jag glömmer ingredienser, har i för mycket och så vidare.


   Är det bara jag som tycker Affe liknar hunden på pumlan?


Idag blev vi varse om att det närmar sig jul, massor av kunder och fullt ös hela dagen, vilket jag gillar, roligaste veckan på hela året att jobba men även den tyngsta, så klart. Lagom till Kalle Anka på julafton brukar Jennys batterier ta slut. Men jag är lyckligtvis relativt snabbladdad.


   Sötaste lilla nissen.


Klä julgranen, lägga in sillen, köpa prinskorv och en god leverpastej är det enda jag har kvar att göra.


Hej tomtegubbar slå i glasen och låt oss lustiga vara.

 

 
 
Ingen bild

Jonna

18 december 2012 22:58

Haha åh nej nu fick du mig att minnas den gången en röd permanentpenna gick sönder i bakfickan på mig när jag jobbade på DM! Upp och ner för stegar för att håva fiskar åt kunder och såklart märkte kollegan det först när fläcken var jättestor.. Såatteeh aldrig mer pennor i bakfickan! Dina hundar är så söta i sina tomtedräkter!

 
Ewa

Ewa

18 december 2012 23:41

Den där lilla grisen med bruna prickar är såååå söt! Och så har vi ju Fanny förstås. *puss* Och Affe-nissen!

http://www.fundringar.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

melitta

19 december 2012 07:40

Hohohhoo! snart är det doppa dax:)Hihi..
Såg dig i vimlet på Ica igår... sååå mycket folk det var! Var håller alla hus när det inte är jul?

Du är så flitig... själv går man på halv fart ännu så chocken kommer väl på Fredag när man inser att jag har glömt flera klappar!

Snart syns vi kring bordet:)

Kram

 
Ingen bild

Jenny.

19 december 2012 20:30

Jonna, Hahaa och naturligtvis skulle den vara röd :D Min var åtminstone blå.

Ewa. Du verkar ha fått en liten favorit i Fanny, du är inte den enda :D

Melitta. Och jag som höll ögonen öppna efter dig hela dagen igår ;)och idag :D
Jo, mycket folk i farten fast det är ändå relativt lugnt, otäckt lugnt kunde jag och karina konstatera idag.Vänta till helgen, då skulle jag inte sticka näsan utanför dörren om det inte var nödvändigt.

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 26 april 2022 19:40

Bloggen finns kvar och jag kan fortfarande logga in "wow" Det här var min bästa terapi under tunga tider som när jag tänker efter inte alls känns speciellt tunga idag. Vilket lyxliv jag levde. Synd bara att jag inte insåg det då.   Nåväl, kanske ...

Av Jenny - 2 juli 2017 19:00

Shit och helvete, vilken vecka.... Snacka om bottenrekord. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så långt ner på botten som nu. Jag har gråtit tårar nog att fylla ett badhus. Hemma, på jobbet. Jag har brutit ihop så många gånger.  Mat! Jag har inte ku...

Av Jenny - 25 juni 2017 19:45

Det är underbart att vara jag. Underbart 24 timmar om dygnet, VERKLIGEN. Får ofta höra att jag inte har något liv och att allt är sååååå enkelt när man är själv. Jo tjena. Undrar var jag ska börja. Men tro mig, ni hade inte velat gå ett steg i mina s...

Av Jenny - 22 april 2017 19:15

För precis ett år sedan berättade jag på bloggen att jag hade fått ett nytt större ansvarsområde på jobbet. Idag får jag göra exakt samma sak. Jag kan dessutom bjuda er på en titel. Jenny -säljledare kolonial. En "resa" jag påbörjat har i och med det...

Av Jenny - 9 april 2017 20:30

Det var ett tag sedan, minsann. Och gissa vad jag har gjort sedan sist, om nu någon finns kvar          Jag har varit på min tredje "solo"resa, som tog mig tillbaka till Thailand och två för mig helt nya ställen. Första veckan tillbringade j...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards