Alla inlägg den 7 februari 2013

Av Jenny - 7 februari 2013 10:15

Första arbetsdagen på en vecka igår och det var då ingen lek. Efter någon timme var jag fruktansvärt trött, helt slut faktiskt.


   Matte har "gått på" reklamen och Affe äter Dentastix.
Löständer till jycken, pyttsan.


Somnade före kl 20 i soffan. Vaknade lagom till kvällens "höjdpunkt", som naturligtvis pillade bort alla andra sevärda program, nämligen fotboll, Sverige mot Argentina.
Jag beslöt mig för att bevittna min absolut första frivilliga halvlek i detta spel. Detta är alltså en skräll utan dess like, sambo kommer säkert att svimma när han får reda på detta. Jag avskyr nämligen fotboll. Så fruktansvärt segt och tradigt att titta på. Men efter att i dagar hört kommentatorerna bli till sig i trasorna över underverket Messi, som tydligen spelar i Argentina och så då vår egen Zlatan, om kameramän som inte hinner med och filma i Messis vändningar och så vidare, var jag ju tvungen att med egna ögon se hur magiska de verkligen var.
Pyttipanna säger jag bara. Man ser ju inte vem som är vem och när de efter 100 år lyckats få bollen nära målet, då missar de den gigantiska öppningen. Nä, jag håller mig till hockey även i fortsättningen. Tvära vändningar, tacklingar och slagsmål, det är mera min grej.


   Vinter? No shit!! Less på all snö.


Somnade som en sten när jag gick och la mig. Orkade inte ens spela en omgång Candy crush i mobilen, vilket jag alltid annars gör, brukar kalla det min godnattsaga.


   Var är hunden?


   Häääääär...


Veterinären hörde av sig rörande Fannys levervärden som bekymrat mig. Nu var de tydligen inte upprörande höga, inget akut alltså. Man kan göra ett test för att få mera klarhet. Men jag tror jag avvaktar med det tills nästa kontroll av hennes medicinering, om ca tre månader.
Bra gjort av veterinären att höra av sig, det gav definitivt pluspoäng.


   Affe pustar ut efter en god natts sömn ;-)


Snart bär det av mot jobbet igen. Känner mig piggare idag men då har jag sovit gott i många timmar,  unnade mig även en rejäl sovmorgon, efter Fannys akuta kissnödighet kl 6.


   Min lunch! Fattar inte varför sambo INTE ville ha
matlåda. Kycklinglever och champinjoner är
ju yummi yummi.


Over and out!

apple smiley

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards