Alla inlägg den 26 februari 2013

Av Jenny - 26 februari 2013 20:00

Idag blir det ganska kort då jag är totalt slut efter att, i morse, ha satt personligt effektivitetsrekord. Vilket innebär att jag drog iväg till stan, tränade, hem och gå på promenad med Lotta, rasta Kikka samt terrisarna, utfodra, duscha, äta frukost, åka och jobba. Klockan 8.50 stämplade jag in, fräsch som en nyponros, knappast. Helt slut och med stresshuvudvärk. Som jag sa tidigare, det är rena rama semestern att komma till jobbet.


   En av valparna visar redan antydan till att öppna ögonen. Smala
små springor där ett litet, litet öga skymtar fram.



   Att ligga i en hög är bäst.


Idag har Herr Affe fått besöka Lottas valpar för första gången. Jag har ju drömt att han bet ihjäl en valp. Det var ingen sanndröm. Han var synnerligen försiktig och nästan lite förlägen. Det gamla björnskinnet på väggen var betydligt mer intressant. Ändå har han gnuggat sig mot skinnet typ 100 gånger tidigare. Han har ju en förmåga att bli lite wild and crazy men som husse sa, det kanske börjar mogna i lilla terrierknoppen.


   Vad finns det i lådan? Är dom alive?



   Vad är detta egentligen?



   Luktar visserligen öra men det ser ju inte ut som ett.



   Matte! Den har en nos, så det måste vara en hund,
eller....


Alla 13 valpar mår bra och samtliga lägger på sig fint i vikt. Lottas tyngsta valp väger i dag 792g och den lättaste 710g. De har nästan dubblat sin vikt nu.


   Små gosingar. Ganska sött va :)


Kikkas tyngsta valp väger idag 540g och den lättaste 428g. De känns pyttesmå jämfört med Lottas.
Kikka börjar bli lite bättre till mods och vill nu hänga med på kortare promenader.


   Ser ganska behagligt ut. Man blir nästan lite trött själv.


Just nu skulle jag önska att det gick att beställa lite mer tid, för min räcker inte till, ett förslag till Ellos och Halens kanske *haha*

Att läsa andras bloggar, svara på kommentarer, skicka mejl, facebooka och så vidare, jag hinner helt enkelt inte och jag hoppas bara att ingen tar det som snorkighet från min sida. Surfa på nätet, VAD är det?


   Inte länge till det blir sådana här "sov"bilder.


Fast visst är det väl ändå bättre att fylla dagarna med aktiviteter och händelser, än att bara "sitta sig" genom livet? Så skulle i vart fall inte jag vilja ha det, även om jag påpekar att jag saknar tid och ork ibland.


Nu får det vara slut med "klokskap-från-Jenny" måste gå och få något i magen innan jag krälar till sängs. Imorgon klockan 5 börjar en ny dag.


Hmmm, blev ju inte så kort ändå. "Någon" som kan det här med att "ord-bajsa" En effekt av några terminer på universitet, skulle jag tro.


Go kväller.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards