Alla inlägg den 21 februari 2013

Av Jenny - 21 februari 2013 17:00

Har ni abstinens?
En hel dag utan någon som helst uppdatering från valplådan kan väl driva vem som helst från vettet *hahaa*


   Äta och sova, sova och äta, nästan så man blir lite avundsjuk.


   Mullvad?



   Matpaus.



   Gänget är samlat.


Allt flyter på som det ska och det lilla tvätt-bekymret har löst sig. Alla är numera  rena och fina, helt utan hjälp från mig.
Genomförde under gårdagen en ny vägning och samtliga valpar har ökat i vikt, nära på 100 gr/styck sedan födelsen i måndags. De har uppenbarligen lika lätt som jag att gå upp i vikt. Skillnaden är ju förstås att det i deras fall är enbart positivt.


   Husse upp i dagen, sover med öppen mun och
snarkar som en flodhäst. Fast husse är förstås inte lika söt ;)



 Vad ska man ha syskon till om inte som huvudkudde?


Lotta tar mammarollen på allvar och styr i valplådan med "järntass" Ligger någon för långt bort, hämtar hon den, i en hög ska de vara, därmed basta.
Att bli upphämtad i mamma Lottas mun är definitivt inte populärt och brukar framkalla hjärtskärande piiiip. Försöker låta bli att dra parallellerna till pipleksaker men det är svårt att låta bli. Ju mer de piper desto roligare är de att tugga på???


   Är det detta som kallas för bensax?


   Hallå där! Vad gör du där?


Den andra dräktiga jämten, Kikka, gör inte mycket väsen av sig, hon orkar väl inte, stackaren. Tjock som en tunna är hon och vaggar fram likt en anka när jag tar ut henne på korta promenader. Undrar just hur många det tänker bli och framför allt, när de tänker komma. Att hysa hopp till måndag , då sambo är tillbaka igen är väl som att hoppas få vinna lottos drömvinst på 190 miljoner.  
Nå jag har idag besökt IKEA och fyllt på förrådet av 3 kronors handdukar och 10 kronors filtar. Så jag är förberedd tills de bestämmer sig för att träda ut i vår värld.


   Tjockisen Kikka.


Att påstå att det är väldigt mycket hund just nu är väl ingen överdrift. Att hålla rätt på måltider, kiss och bajsrundor, vatten och allmänt välbefinnande  får det uppenbarligen att snurra i mitt huvud och imorse knöt det sig i magen, rejält. Jag hade redan rastat ena jämten och var på väg in med den andra när jag konstaterade att hon var så smal. HUR hade hon kunnat bli det, bara över natten? Herregud inte har hon väl fött valparna under natten? Har jag missat dem i valplådan?  Nä, just det, det var ju Lotta jag hade i kopplet, inte Kikka. Pust, pucko-Jenny.


   Affe, i sedvanlig sovposition.

Fanny, snart 10 år gammal är inne i någon ny trotsperiod och lever rövare på våra promenader. Hon maler ner pinnar (F-F som i Fanny-Flismaskin), äter bajs och rullar sig i kiss. Hon lämnar öronen hemma och lyder som en påse nötter. Idag försökte jag köra lite "vardags"lydnad  på promenaden, där hon skulle sitta på sin rumpa och vänta tills jag ropade. Pyttipanna, när jag vänder mig om har hunden följt efter mig hela vägen.


   Jag har lämnat mina öron hemma.



Nix, nu är det dags för mat och rastningsrundor igen.

dog smiley



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards