Alla inlägg den 24 februari 2013

Av Jenny - 24 februari 2013 20:15

Hurra vad jag är glad, i morgon börjar min semester!! *Hehe* vilket betyder att jag får åka och jobba, hela veckan dessutom *lycka*
Min avbytare, sambo,

väntas dessutom hem tidigt i morgon bitti, så gissa vem som ska glida på räkmacka i 7 dagar framöver.
Naturligtvis förväntar jag mig att alla hans meningar numera avlutas med orden - Ja, Jenny. Sticka iväg och jobba så där, tsss.........


   Ingen action alls, bara sova, sova.


Idag är Lottas valpar 6 dagar och Kikkas 1 dag. I Lottas valplåda är det ganska lugnt och stillsamt. Valparna verkar nöjda, mätta och belåtna. 
Lotta själv ter sig lätt uttråkad över situationen och är överlycklig så fort det händer något. De två längre promenaderna jag dagligen ger henne är synnerligen uppskattade, skulle jag tro åtminstone.


   Vackra färger. Så här såg det ut när vi gick.



   Och så här när vi kom hem.


Kikka däremot vill inte lämna valplådan alls, inte än och i hennes låda är det lite oroligare och det pips en del. Fast om man jämför från igår till idag har lugnat sig avsevärt.

Kikka själv uppträder lite ängsligare och blir lätt besvärad när man ska städa i valplådan, kolla valparna och så vidare. Så i största möjliga mån försöker jag låta henne vara fred.


   Inte en tass i marken, flygande Affe :)


Det finns en här i huset som förtjänar en guldstjärna och det är Affe. Han är så duktig. Tidigare har han blivit pipig och stressig när man gått i väg till valprummet och varit helt tokfnattig när man kommer tillbaka. Han har varit orolig/besvärad av valparnas ljud och trampat fram och tillbaka. Men inte nu. Nu ligger han oftast kvar i sin lilla korg när man går iväg och när Kikkas valpar skriker lyfter han inte ens på huvudet, på sin höjd öppnar han korpgluggarna och kikar lite. Och jag som bekymrat mig för detta, min duktiga lilla Affe-fis.


   Matte har slängt "gotta" i snön, taskigt.



   Leta.



   Leta lite mer.


   Var sjutton är den.....



   Den som söker skall finna.



   Snögubbe :)


Som belöning för sin duktighet fick han idag en springa-lös-promenad i den härliga vårsolen och matte hade naturligtvis med sig kameran. Är det inte valpbilder så är det Affe och Fanny bilder *hahaa*


   Gamla pinnen måste få sig några tugg i vanlig ordning.



   Ville du något?



   Bra träning att plöja i snön.


Mot måndag med nya friska tag.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards