Alla inlägg den 12 januari 2015

Av Jenny - 12 januari 2015 15:15

Det måste fasen ha varit en exorcism, igår på löpbandet. Jag upplevde ju en massa känslor när jag sprang, stundvis trodde jag att jag skulle falla ihop i en hög och börja gråta. Och visst jag är väldigt matt idag och känner mig faktiskt lite tom (lättad) som en sten på något har sätt fallit från mitt bröst. Mår helt enkelt bra.
Men lite oroväckande när jag talade i telefon med en av mina chefer och han frågade om allt var bra, han tyckte jag lät annorlunda. -Ehh, okej. Senare på dagen när jag informerade samma chef om feta musen frågade han igen om allt var bra. JA! När sedan en till av cheferna frågade samma sak 20 minuter senare blev det nästan tjatigt. En av leverantörerna påpekade också något som jag inte lyssnade klart på. Men hur många chefer är så engagerade och brydda.

Har en visdomstand som bråkar. Den vill inte komma fram och skapar en liten glipa till tanden framför. Ibland bildas det infektion. Det gör ont och smakar gris. Har hänt 2 gånger tidigare på kanske 14 år.

Jag hatar att gå till tandläkaren. Hade ett uppehåll på 12 år faktiskt.


Hur som haver. Bara att krypa till korset och ringa. Fick tid någon timme senare. Hon tog en massa röntgenbilder och bekräftade det hon nämnt tidigare. SVÅRT!! Måste till Sunderbyn och operera bort tanden.

Enda trösten är att jag eventuellt får sova. Tanden ligger snett, lite under den andra tanden och nära nerver och blodkärl plus att den är helt täckt av tandkött. - Jag tror att jag skickar en remiss sa hon. Och jag tror att jag behåller den, svarade jag. - Vad kostar det att komma hit regelbundet att rengöra....

Men tydligen kan den skada andra tanden underifrån. För att kunna rengöra ordentligt gav hon bedövning. FAN, det gjorde ont. Höger sida var helt bedövad och i flera timmar på jobbet har jag sluddrat och varit livrädd att drägla. Jätteroligt tyckte somliga. Intryckt i tandköttet sitter nu en liten penicillintrasa.

Min värld faller när det händer sådana här saker. Sövd eller kraftigt lugnande innebär att jag inte får köra bil och hunden här hemma, problem, problem, bara problem.


Nu får tanden hålla sig snäll ett tag till. Det bestämmer jag och får vackert punga ut med en slant för varje sanering. Men bedövningsspruta, aj, helst inte. Och den där fruktansvärda vassa saken som de prompt ska pilla med överallt, träffade ett ställe så jag lättade 30 centimeter från britsen.

Är det inte plusgrader och kräksnöar så fryser man röven av sig. Just nu är det -29.1 Ta med långkalsongerna Malin när du flyttar hit *fniss*

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards