Alla inlägg den 2 maj 2015

Av Jenny - 2 maj 2015 21:45

Jag måste ha haft inbrott. Men inget verkar vara stulet, bara en massiv ödeläggelse. Min reaktion på det hela var definitivt mentalpatiensvarning, big time. Jag började gapskratta, hysteriskt och tårarna rann. Jag kunde liksom inte sluta och tänkte för mig själv att om jag inte skärper till mig nu, är det kört, nu klappar jag ihop.


   Heeeeej matte. Jag har varit jätteduktig idag. NOT!



 

    

Han har bland annat tuggat sönder tidningskorgen, en rottingkorg, en del tidningar och recept. Rottingkorgens delar har han tydligen till största delen svalt och sedan spytt upp på diverse ställen, runt om i huset. Sedan har han stått uppe i soffan och kräkts ner över kanten, så det lyckats rinna längs soffkanten. Det lilla äcklet.


 


Alla mina recept var samlade i rottingkorgen (var väldigt många inser jag nu )och de var ganska bra sorterade och strukturerade. Det är dom inte längre. Han har till och med roat sig med att dra ut recept ur plastfickorna. Dessutom har han spytt på en hel del av dem. Förnedrande, typ, matte du bakar ju ändå inte nå mer...



Men det kunde ha varit värre. Han kunde ha tuggat på kablar och möbler. Det har han inte gjort. Hittade en del metallbitar som han INTE svalt. Det är också jättebra.

 
Hur han tagit sig ut är en gåta och spännande inför morgondagen. Han är matad med sparris och nu bajsar han vitt från rottingkorgen. Lilla, jävla pucko. Han har väl uträttat nummer två 4 gånger redan.


Jag var väl inte alls upplagd för detta efter en rätt tuff dag på jobbet. Kanske är karma för jag var inte alltför vänlig mot en flicka som var hos oss och demonstrerade kakor. Jag har svårt för hjälplösa människor. De gör mig irriterad och jag kan inte hjälpa det. Jag blir otäckt stram antagligen bara för att få dem att bli självständiga och självgående. Stackars flicka.


Svor dessutom tusen gånger över Icabilschauffören, en ny en, som hade tekniska svårigheter och det tog 100 år att lossa bilen. Vi erbjöd hjälp som han tackade nej till, pucko!

Blev flera timmars övertid idag och kanske hans fel då att Bullen levt rövare.


Dessutom har flagghelvetet ramlat ner, hur det nu är möjligt. Hur som helst kan det INTE vara ett bra tecken att svenskaflaggan/vimpeln ramlar ner... *huuuu* Snart får jag väl en sten i huvudet...


 

Som avslut på en underlig dag kan jag berätta att för någon dag sedan fick jag hjälpa en kund som ville ha sulor till sina fejk foppatofflor. Han gillade inte det räffliga i botten. *fniss, jag bara döööör * Så med sig ut ur butiken hade han nu ett par gråa, fula, filtsulor.


Tjing!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards