Alla inlägg den 6 maj 2015

Av Jenny - 6 maj 2015 20:14

Bläääääk, huvudvärk och nackvärk, vill inte ha *ajjjjj*
Efter jobbet idag parkerade vi oss i solen, jag och Ruben. Fast det i själva verket var rätt mulet. Vi somnade båda två. Han har blivit jätteduktig på att mysa i solen, äntligen. Han har varit så rastlös tidigare. Men lika entusiastisk som Affe-fisen ute i solen med matte lär han aldrig bli.
Hur som helst vaknade jag av en megasnarkning, tror jag höll på att svälja tungan. Dessutom var det stekande hett efter som solen kommit fram och lyste klart. Ahhh, ladda solcellerna -check!


Tog med Ruben på en långrunda där han fick springa lös. Känns viktigt just nu att trötta ut honom så han inte hittar på mera hyss. Underbart och se honom kuta lös över stock och sten. Frihet är lycka..


De ringde från djursjukhuset och avbokade hans tid till hudspecialisten på fredag *fan* Fick en ny tid, till en annan veterinär. Blev sur och bokade tid i Öjebyn istället. Ännu längre bort men med skickligare veterinärer, sägs det åtminstone. Komma till någon ung snärta som kan noll och intet om hudproblem hos bullar. Usch, vad elak jag är men så känns det. Med ålder kommer vishet....


Efter promenaden åkte jag och hämtade mina trädgårdsmöbler som äntligen kommit. Nu är det bara altanen och sommaren som saknas. Nu har jag dessutom köpstopp. Har blivit lite väl många presenter till lilla mig sista tiden.


Min sida: http://tokigterrier.cybersite.se/  kommer att gå i graven om några dagar. Den kostar onödiga pengar och används aldrig egentligen. Lite sorgligt dock. Startade den på Fanny och Emils tid, 2008 Men som sagt, det där med förändringens vind...... Någon kanske klickar på länken där för att komma till bloggen. Ni får använda er av den här adressen istället http://tokigterrier.bloggagratis.se/


Nu är det hockeydags

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards