Alla inlägg den 18 maj 2015

Av Jenny - 18 maj 2015 19:45

Så in i graven trött igen. Efter gårdagens arbetspass stapplade jag in genom dörren och kraschade i soffan. Det var det enda jag kunde tänka på under hela förmiddagen, att få sova. Att gå ut med hundarna kändes helt otänkbart.


Blev ändå en sen runda i kvällssolen och det hade kunnat bli riktigt spännande. Jag hade Jamie lös och hon for fram som en virvelvind. Genom buskaget fick jag syn på en fet älg som stod i godan ro vid ängskanten och käkade. Lite mallig över mitt vältränade älg-idenifierar-öga. Än sitter gamla takter i *hahaa* Kallade in Jamie och kopplade henne. Inga problem, undrar bara vad som hänt om hon fått syn på älgen...


Jamie 


Dagen idag var inte annorlunda, tröttmössa och nästan två timmar avverkades i soffan. Tog mig i kragen och tog med hundarna till skogen för två timmars välbehövlig återhämtning.

Trött, grinig matte på vägen bort och en lugn, harmonisk matte på vägen tillbaka. Skog, frisk luft och lösspringande fyrbenta vänner är som balsam för själen. Det gör underverk och funkar varje gång. Jag blir som en ny människa.  



  
Full fart, dårfinkar...


   Vad sjutton pysslar han med, tycks hon tänka...


   Över stock och sten.


Ruben, som faktiskt är lite låg på kortisonet, piggnar till så fort han får vara lös även om det är inte riktigt samma sprutt i benen. Jamie verkar fatta att bullen inte riktigt är upplagd för jaktlekarna även om det jagas en del nu också så klart. Istället busar dom kopiöst, munhuggs. Det är ju lite storleksskillnad mellan dem om man tänker på eventuell skaderisk men jag är inte det minsta bekymrad. De passar perfekt och har hiskeligt kul.



   Mina fina..



   En blick full av kärlek och beundran, eller...



   Bullen rullade ner i en grop och hade problem att ta sig upp. *fniss*



Skrattat så jag fick kramp i magen har jag gjort idag och det kan jag inte ens minnas när jag gjort sist. En av mina leverantörer frågade mig imorse om jag sett manicken som stod ute på lagret. Följde med och kikade. -Öh, är det kanske en sån där fettmätare säger jag. Det tar ett liten stund och medan jag tittar på den underliga fettmätaren slår det mig att det är en laddställning till två sladdfria dammsugare. Vi skrattade bägge två tills tårarna nästan rann. Gick en stund sedan gapskrattade vi igen. Lättroade?! Antagligen men det här har faktiskt underhållit mig resten av dagen. Fnissar fortfarande.



   Fettmätaren!
Vi hade båda svårt att få till den konstiga

fotpositionen *hahaaa*


Ha det bäst!
  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards