Alla inlägg den 21 maj 2015

Av Jenny - 21 maj 2015 18:29

Tennisbollen i  knäet är definitivt kvar och hela känslan i knäet är oroväckande. Varför hade jag ingen tennisboll förra året för??? Har vilat från hundpromenader i två dagar nu men idag var vi tvungna att ta oss ut, för allas våra (främst mina) nervers skull.


   Grrrrrr, jag är såååå farlig.


   Kängrubulle


   Går inte att ta miste på att de trivs tillsammans.


 


  


Inte sol och inte varmt men ändå helt underbart. Hundarna fick vara lösa och härja fritt. Har inte påbörjat eliminationsdieten än så jag passar på att ha bullen lös så mycket som möjligt. Nu efter en stunds vila, kan jag rapportera att it hurts like hell i knäet.  
Jag skulle ju städa efter promenaden. Japp, mycket det blev av det. Nu är det ju läggdags..



   Jamie


   Ruben a.k.a Bullen a.k.a Puben


 

Plockade fram kvarnen igår och skulle mala lite älgfärs. Hela kvarnhelvetet höll på att åka ut genom fönstret. Minsta lilla sena gjorde att det blev stock i silen. Jag har använt den någon gång tidigare. Minns att jag skulle mala kycklingfilé då och resultatet blev exakt detsamma. Då trodde jag att det berodde på att det var en billig kycklingfilé med extremt sega hinnor. Nu stod jag med drygt 6 kg tärnat älgkött och en kvarn som inte maler. Vad göra??
Tog isär den för tolfte gången och tittade på den lilla stjärnformade metallbiten. Går den ens att sätta åt fel håll? Japp, det går. Jösses vad det började mala. Tur att jag inte kastade ut den *hehe*



Jobbar man med folk får man ofta bita sig i tungan och knyta händerna hårt för att hindra dem från att lappa till människan framför en. Idag fick jag göra bägge när en kvinna på fullaste allvar trodde att hon kunde tvätta hunden med klorin!!!  Tanken var att den skulle bli lite vitare. Hade lust att be henne prova på sig själv först. Pucko!!


Imorgon är det fredag och jag har massage inbokad. Ljuvligt! I helgen har jag en enda plan. Att sova, sova, sova.

Och NU skiner solen. Så dags nu det.


   Mirror, mirror on the water......

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards